Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Lige for at det fast så er jeg altså på mellemste førtidspension, jeg har fået førtidspension siden august 1998. Men tiltrods for den førtidspension, så føler jeg jaget (et bedre ord er at de laver hetz af/på mig) af min sagsbehander i serviceloven §83 og §104.
 
 
Der er sket meget siden sidste år, jeg skulle ikke langt ind i 2017 førend min sagsbehandler i min handicapsag §104 Aktivitets- og samværstilbud og §83 hjemmepleje, gik hårdt til værks. Der skulle nogle få møder til at kvæste mig totalt og den afgørelse kom den 2. juni 2017 – hvori kommunen blandt andet fjernede alle mine handicaps i Kommunens sagsakter i min sag, det er så nemt at sidde som skrankepave og skrankepave inde og sparke til os der i forvejen ligger ned. Jeg klandrer nemlig ikke kun min sagsbehandler men også de embedsmænd der har været med til at træffe den her afgørelse, afgørelsen er anket og ligger nu i Ankestyrelsen, min samarbejdspartner Din Socialjurist og jeg afventer en snarlig afgørelse.
 
Få dage efter den her famøse – grove afgørelse fra Kommunen i juni 2016, får jeg en indkaldelse til at blive udredt for psykisk sygdom såsom skizofreni – men den psykiater kommunen havde hyret kom frem til det samme som min egen psykiater nemlig Atypisk Autisme / Asperger. Men her stopper det ikke kommunen er forsat ikke enig med fagpersonerne og tager derfor ikke udgangspunkt i den speciallægeerklæring som man har brugt penge på, hvorfor betale for noget man ikke vil bruge. Min sagsbehandler havde lovet at finde en psykiater som jeg kunne komme til, men de fandt en psykiater i en bygning uden elevator og på anden sal, til trods for at de godt vidste at jeg ikke kan gå på trapper. Men så var det jo fedt at han kunne komme til mig!!
 
I sidste uge var jeg en tur på Respirationscenter Vest i Aarhus til en ekstra kontrol – jeg viste min sag til den læge der har haft med mig at gøre, og han var vist nok lidt rystet over at Kommune vurdere at jeg kan komme tilbage på arbejdsmarked – dog i et skånejob, men jeg tænker at mine sagsbehandlere i min sag om §83 og §104 har pyntet lidt for meget på hvad jeg kan overfor embedsmændene, desværre er det en tildens der ses meget af ude omkring i det ganske - danske land. Det handler om af finde på løsning som kan få os syge og handicappede ud i tovene på en måde som vi syge og handicappede ikke kan sige nej til de tilbud som kommunen kommer med. Nå tilbage til mig – i starten af december 2016 skete der en hændelse i mit liv – og den har min sagsbehandler og embedsfolkene i den grad benyttet sig af. Og nærmest erklærede mig nærmest rask.
 
For lige at blive hængende i det med skånejob – jeg har været ude i 2 skånejobs som jeg har været glade for det første skånejob jeg var i var i 2001 til 2004 jeg måtte stoppe på grund af personligt nederlag. Og igen fra juni 2007 til december 2013 var jeg atter i skånejob – men jeg fik igen et personligt nederlag og kunne til sidst ikke magte opgaverne og de forventninger der blev stillet til mig. Hvordan fanden kan min sagsbehandler i min handicapsag §104 så mene at jeg igen kan løfte den opgave, og er de der når jeg igen får et nederlag eller at arbejdspladsen glemmer at man er ansat i skånejob, det at arbejdspladsen glemmer at man er i skånejob har jeg nemlig prøvet en gang tidligere, og da jeg gjorde opmærksom på at jeg var ansat i skånejob fik jeg faktisk ikke noget svar. Som det er nu magter jeg det ikke, og de glemmer tilmed mine fysiske handicaps - mine sagsbehandlere i §104 og §83 under serviceloven.
 
Der er forsat en del bump på vejen som hindre min vej, de bump slipper jeg aldrig af med uanset hvad min kommune siger, min kommune er desværre meget mere kloge end hvad lægerne siger, lige nu står julen og nytåret for døren, og lige om lidt skifter vi 2017 ud med 2018, jeg vil forsat være her til at skrive om mit liv og mine udfordringer med mere.
 

Jeg håber at jeg ser lyset for enden af tunnelen i 2018, min sag ligger i ankestyrelsen, hvor langt den er der aner jeg ikke, for jeg har valgt at have en god samarbejdspartner i min sag, det er Din Socialjurist som støtter og hjælper mig med min sag, så jeg kan koncentrere mig om at leve livet.
 
 
multifarvet juletrae
 

Husk at du som altid er velkommen til at dele mit blogindlæg

Du kan tilmelde dig nyhedsbrev her - så får du link til nye indlæg i din indbakke