Nytår for mig er at være indenfor og helst ikke kigge ud, selvom der kan være noget pænt at kigge på.
 
Det larmer og det lugter og det glimter, det kan ikke undgås, men behøver folk at skulle brænde penge af allerede 3 dage 4 dage før det er nytårsaften?
 
Jeg kan mærke at jeg skal bruge ekstra store ressourcer i år, på at sige til mig selv at det ikke er farligt, at der ikke sker noget, at jeg ikke kommer til skade ud over at blive træt.
 
Lige om et øjeblik skifter vi 2017 ud med 2018 og vi skal til vænne os til at skrive 2018
 
2017 har været et turbulent år for mig, min sagsbehandler i kommunen var ikke helt enig med min psykiater, der blev holdt en del møder som for mig betød temmelig meget, dels fordi min sagsbehandler i mine sagsakter i kommunen, fjernede mine handicaps. Jeg tænker at myndigheden i kommunen på den måde, kunne spare nogle penge i en smart spareøvelse men den gik jeg ikke med på. Jeg tog kontakt til Din Socialjurist i Skjern som genoptog arbejdet i min sag og fik skrevet en klage over afgørelsen, den ligger nu i Ankestyrelsen og venter på afgørelse derfra
 
Kort tid efter afgørelse fra kommunen, modtager jeg en indkaldelse til Psykiatrisk undersøgelse for psykiske sygdomme, Ja I læser for psykiske sygdomme ikke autisme. Autismen er slet ikke nævnt i henvisningen til psykiateren. Som mange af jeg ved så er jeg kørestolsbruger, jeg har meget svært ved at gå på trapper, den psykiater kommunen har fundet bor på anden sal i en bygning uden elevator. Det var måske før at slå fast overfor mig, at jeg ikke er handicappet og at jeg sagtens kan gå på trapper. Hvem ved hvad de tænkte på…
 
Men jeg tog kontakt til psykiateren der skulle undersøge mig, og fik lavet en rigtig god aftale om, at han skulle komme ud til mig i stedet for, han kunne komme frem til samme resultat som min egen psykiater er kommet frem til at jeg har autisme eller er autist.
 
I dag sidder jeg her og spekulere på og det var med fuld overlæg at Odense Kommune skulle komme med en afgørelse hvori de slår fast at jeg ikke er handicappet men blot er psykisk syg således at de kunne prøve at bestemme over mig hvordan jeg skal leve mit liv.
Lige nu skriver vi 2017 på mandag skriver vi 2018. Jeg håber og Ber til, at Jeg kommer i mål med mine ønsker i starten af 2018. Jeg kommer aldrig af med mine problemer, men jeg har lov til at håbe på at få mere hjælp, i min dagligdag således alt mit liv bliver mere tåleligt.
 
Alle mine problemer og udfordringer skyldes en god blanding af autisme, Klinefelter syndrom, min angst og tankeforstyrrelser og ikke mindst de manglende filtre, der gør at jeg lynhurtig bliver udtrættet. Så på en måde, så har jeg brug for ekstra meget søvn og hvile, det er tit at jeg sætter i min kørestol foran computeren med hovedet hængende ned på brystet og snorksover, det gør jeg i en times tid og så kan jeg fortsætte med at arbejde på min computer.
 
Jeg håber at du som læser det her kommer godt ind i 2018 og at syge og handicappede bliver bedre behandlet i det kommunale system i 2018 godt nytår til jer alle sammen.
 
new years eve 2840098 640

Husk at du som altid er velkommen til at dele mit blogindlæg - du behøver ikke at spørge om lov...

Du kan tilmelde dig nyhedsbrev her - så får du link til nye indlæg i din indbakke