Det kan til tider være en kunst at finde et godt emne at skrive om, dette opslag handler om manglende empati fra naboer, jeg bor i et boligkompleks med ældre- og handicappede, jeg har her naboer til højre og venstre samt under mig, dem har jeg ikke problemer med. Udfordringen er at blive udstillet på det groveste, og skulle høre på tilnærmelser, jeg vil måske gøre brug af grove vulgære ord i mit indlæg, så er der udsendt en advarsel på forhånd.


Men jeg har fået naboer optil min stue og mit soveværelse. Og det er så her problemet er, da de ved brug af deres tagterrasse har totalt indkig ind i min lejlighed, de kan fra deres tagterrasse se alt hvad jeg laver i min lejlighed, og når lejeren har gæster på besøg, har de det med nu at stå og kigge ind til mig.


Hvorom alting er så kritisere de at jeg bruger min maskerespirator, eller jeg sidder i min kørestol, og har de forskellige hjælpemidler på som jeg nu engang har, jeg syndes at det er utroligt at jeg ikke længere kan færdes trygt og godt i eget hjem, det er pisse ubehageligt at skulle udsættes for hård kritik af en ung tøs som måske ikke ved hvad det vil sige at være handicappet.


Jeg ved da godt at det er ulækkert at jeg piller næse, og at det ser grimt ud, men det er nu sådan en gang jeg er, og ja det er mindst lige så grimt at bide negle men det er min krop og min lejlighed, og det rager dem en høstblomst, bare de nu bare ville passe deres eget liv så var det hele så meget nemmere. Ofte er det folk der ikke kan tåle at være sammen med andre end deres egen familie, og tager stor afstand til handicappede samt ældre mennesker.


Det er tydeligt at de ikke kan tåle mennesker der afviger fra det normale. Her i skrivende stund sad jeg med en finger oppe i næsen, og vedkommende i naboejendommen var lige henne for at åbne sin tagterrassedør, og hun skulle da lige strækkehals for at se hvad der sker, og hun så meget sur ud over at jeg igen sad i mit soveværelse som også fungere som mit kontor. Men naboen i naboejendommen kan jo ikke bestemme om jeg må være i min lejlighed. Det skulle da lige passe.


Lidt om naboejendommen, i sommeren 2017 gik de i gang med at renovere ejendommen der indtil 2016 var registeret som erhvervsejendom, til at den skulle indeholde 4 lejligheder, 2 i stueetagen og 2 oppe på 1. sal, med hver deres indgang i gavlen, den ene gavl og så den her tagterrasse ligger ganske tæt på min lejlighed hvor man kan kigge direkte ind i både min stue og mit soveværelse og badeværelse. Det er ekstremt ubehageligt at blive overbegloet når man færdes i sin lejlighed, jeg blev først klar over disse indkigsgener alt for sent i processen, men kommunen har også været sløve og det har den ejendomsadministrator hvor jeg bor til leje også. Fordi vi lejere er ikke blevet hørt på nogen som helst måde og det er slet ikke i orden at det er sådan. Se billederne før og efter nedenfor.

foer 2017 erhvervslokale kun tag smalltagterrasse nuvaerende idag small

Jeg har efterfølgende skrevet 2 gange til byggesag i Odense Kommune om problemet med indkig, jeg har fundet ud af at udlejer og artiktet efter min første henvendelse har skulle gøre noget ved indkigs gener mod de ældre- og handicapboliger som jeg bor i, dette skulle havde været udført inden den 15. marts i år. Men som i kan se på panoramabilledet, som er taget her i juni 2018, så er der ikke sket meget på den front.

PANO af stue 1sals nabo

Man kan forsat kigge direkte ind i min lejlighed, og det uden at stå på tæer, der hvor det er værst, er de gange hvor jeg har siddet i min kørestol, med min maskerespirator på hvor naboens gæster har haft snakket højlydt om hvor ulækkert det ser ud, at jeg sidder i kørestol, har maskerespirator på samt de andre hjælpemidler jeg nu engang har, men hvorfor i hede hule helvede skal jeg rulle mine persienner og rullegardin ned for at de kan sidde på den her tagterrasse og glo ind i min lejlighed – de kan jo bare glo den anden vej. Men nej det er sjovere at sidde og bagtale mig, når jeg så tilmed kan høre hvad de snakker om. Det er altså ikke spor sjovt, men de er så skide-hellige at de tror at de kan og må alt, fik jeg med at de er danskere, ingen etnisk baggrund.


For et par uger siden var naboens forældre på besøg en lille uge, jeg havde været i bad og som jeg kommer ud fra mit badeværelse, glemmer jeg at jeg går i adamskostume, og at der er fuldt udsyn og derved også fuldt indkig, der går jeg rundt i min stue splitter nøgen, naboens mor er lige ude og ryge og vender sig om som jeg kommer gående med front mod naboens mor, som et lyn hurtigt fik hun slukket sin smøg, strøg ind i naboens lejlighed, hvor jeg så få sekunder senere stod med naboens far ude på tagterrassen som råbte af mig, jeg gik ind i min stue igen og stod der splitter nøgen, og kiggede faren dybt i øjnene og spurgte om der var noget, stammende og højlydt fik han fremstammet, at det er forbudt at være nøgen. Hvortil jeg svarede at jeg godt må være nøgen i egen lejlighed. Han ville melde mig til politiet, hvortil jeg sagde at det var han velkommen til, men jeg kunne så oplyse ham om, at det er forbudt at kigge ind i andre folks lejligheder. Så der er udbrudt lidt af en krig hen over hækken, men det er jo naboens, udlejers problem, det kunne havde været undgået med den rette afskærmningsløsning. At Odense Kommunes byggesag så stoler blidt på, at der bliver opsat en afskærmningsløsning, er en helt anden sag, Odense Kommune Byggesag har ikke ført et ekstra tilsynsbesøg, men det kan aldrig blive mit problem.


Jeg håber ikke at du har fået kaffen galt i halsen, men jeg håber at, du vil dele min historie med din omgangskreds.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev her på min side.