Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Lige om lidt skifter vi kalenderen ud, vi går fra 2016 til 2017, og det gamle år bliver noget vi kan se tilbage på. Der er sket vildt meget for mig i 2016, jeg blev jo i foråret 2016 valgt ind og sidde i Landsforeningen Autisme – kreds Fyn. Jeg er blevet til et kendt ansigt hen over året det skete blandt andet i oktober 2016, hvor jeg deltog i repræsentantskabsmøde sammen med Landsforeningen Autisme i Odense, jeg sad sammen med en formand fra en anden kreds, under aftensmaden.

Men her sidst på året, blev min familie ramt af triste nyheder – min far gik hen og døde efter meget korttids indlæggelse på sygehuset. Det har præget julen for min mor og jeg, selvfølgelig har det præget hele familien herunder mine brødre ret meget. Men det glæder mit hjerte, at min far endelig har fået fred, min far blev 82 år.

Når jeg skal se på, hvor jeg skal bevæge mig hen i 2017, så er det allerede nu på programmet at jeg tirsdag den 7. marts skal holde foredrag i Vinde Helsinge Forsamlingshus på Vestsjælland. Men inden jeg skal holde dette foredrag, skal jeg lige have helt styr på mit slideshow… og det skal jeg nok nå at få lavet færdigt.

Lige når det nye år er startet, skal jeg lige sørge for at få styr på listen over film, serier og dokumentarer om Autisme, jeg er allerede i gang med listen og den bliver lang, men skulle du have lyst til at bidrage med opbygningen af listen og ikke mindst vedligeholde listen, så husk at kontakte mig, du få ikke meget andet ud af det, end som at være med til at prøve noget nyt, dit navn vil blive vist. Og det er ret nemt at være med, der skal bruges en Titel, billede, kort beskrivelse af handlingen, varighed i minutter og endelig om den kan ses på f.eks. HBO Nordic eller Netflix og evt. mange andre kanaler.

Men mine projekter slutter ikke her, jeg har også i sinde at få lavet en ny weblinks liste, fordi den jeg har, ikke kan indeholde mange oplysninger, jo flere oplysninger, jo bedre er det.

Jeg håber på at jeg kan komme ud og holde en del flere foredrag, derfor anser jeg det også som noget der skal gøres for at gøre viden til gav for samfundet, mange aner ikke hvordan det er at være autist i et forventningsfuldt samfund, hvor der ofte stilles alt for store krav og forventninger. Der stilles krav om at man forventer, at de krav der stilles af NeuroTypiske (herefter NT) kan efterleves, uden at man fra NTer ikke ser vores skjulte og ofte helt usynlige handicaps som Autismen jo netop er. Jeg er absolut ikke ude på at dele vandene mellem os, men at der skal være rummelighed til os alle.

Når der stilles for mange krav til os, bliver det til en belastning, og når belastningen for mit vedkommende indtræffer så sker der det at jeg gør skade på mig selv, jeg kan gøre det steder på min krop, som ikke kan ses på grund af det tøj jeg har på. Ofte må jeg tage mine armstrækkeskinner på for at bremse den selvskadende adfærd, når jeg er hjemme bruger jeg disse skinner. Men det gør også at jeg så ikke kan så meget andet end at sidde og ikke kunne lave noget som helst. Jeg kan end ikke bruge min computer, dvs. jeg kan ikke skrive blogindlæg. Derfor udkommer der også kun et indlæg om ugen nu, dvs. lige i starten af 2017 udkommer der et indlæg, og det er allerede på søndag.

 

Jeg forventer ikke, men jeg håber at 2017 bringer mig tættere, på det jeg gerne vil i fremtiden, at løfte sløret for meget her vil jeg dog ikke, så er det at satse lidt for meget, især ikke hvis det ikke lykkedes mig i 2017. Men jeg så og mærkede på mine kropslige følelser, hvor meget det betød for mig at min far døde, jeg kom til den konklusion, at der for alt i verden intet må ske med min mor, jeg kan på ingen måder undvære min mor.

Med det vil jeg slutte af med disse ord og sige tak til alle jer der følger mig og har fulgt mig i 2016, og jeg håber på at du og I forsat vil følge mig i 2017, så på gensyn - lige om lidt i 2017, godt nytår til jer alle og pas godt på hinanden.

 

Husk at dele mit blogindlæg med familien og vennerne.