Kender i det, man tror at dagen starter helt efter bogen, men efter kort tid, viser det sig at den starter meget dårligt, sådan startede min dag i dag. Det skal nemlig vise sig at jeg havde glemt at få ekstra sikkerhed med på arbejde i dag, jeg kalder det arbejde selvom jeg er i et Aktivitets- og samværscenter som bruger. Jeg var mere end halvvejs på arbejde da jeg kommer i tanke om at jeg har glemt at få tørre bleer med, jeg har som følge af mine handicaps svært ved at holde på vandet, så det er min ekstra sikkerhed. For jeg snakker og skriver, åbnet om mine problemer.

jeg må vende om og skynde mig hjem, jeg kommer også hjem efter det glemte og kommer frem i rimelig god tid trods alt, jeg skal ikke som jeg plejer at skulle køre langt fra parkeringssted, for at kommen ind på Aktivitets- og samværscenter, men dagens dårlige start som jeg selv var skyld i – var nær ved at koste mig en nedsmeltning, men den blev faktisk reddet på mållinjen, se med længere inde i dette indlæg.

Ser i, der er en forholdsvis ny bruger som er startet i det her Aktivitets- og Samværscenter, en der godt kan lide mig og min måde at være, jeg taler nemlig med de brugere hvor det lykkedes mig at at få en diaglog, i fredags blev jeg spurgt om jeg ikke godt kunne tænke mig at spise sammen med vedkommende onsdag, for han har fødselsdag i dag. Så jeg har deltaget i et helt andet team end jeg plejer – det team hedder Team4. Mere om det følger om lidt

inde i det team jeg er i normalt – kaldes for Team1, er jeg også i dag gået i gang med at sortere og sætte Boardmaker symboler i alfabetiskrækkefølge, dog kun efter første bogstav, men det er lidt udfordrerne, når alle kort er lamineret, og de vil alle samme gerne i hver sin retning, men jeg er nået til bogstavet O dog i bagvendt rækkefølge. Men skidt pyt med det, det skal nok i sidste ende lykkedes at blive færdigt.

Normalt føler jeg, at det kan være meget anstrengende at være i Team1, men eftersom jeg har tilbragt rigtig meget tid i Team4 så føler jeg mig ikke nær så brugt som jeg plejer, der har ikke for at sige det mildt være skældt ud som kan være tilfældet i Team1. Lige i det her spil er det ikke personalet, men en anden bruger – der kan være en lille smule anstrengende. Det er absolut ikke noget vedkommende kan gøre for, det skyldes ene og alene handicappet. Så er der ikke skrevet noget ondt om det. Og ingen navne er nævnt.

Men jeg var i Team 4 i dag, inden der skulle synges sange, så ville jeg lige overrække en fødselsdagsgave, modtageren fik faktisk våde øjne, for det var så absolut ikke meningen at jeg skulle komme med en gave til vedkommende, men hvor blev vedkommende tavs men også meget glad, derefter blev der sunget, og vedkommende der havde fødselsdag fik lov til at vælge alle sangene, normalt har vi et personale der er rigtig god til at spille på guitar, men desværre var denne personale syg. Men vi fandt på at gøre noget alternativ, vi fandt nogle meget få sange på YouTube og på den måde kunne vi få musikken og en assistance til at kunne synge med på de forskellige og lidt svære sange.

Aftalen med vedkommende der i dag har fødselsdag, var ellers at jeg blot skulle deltage i frokosten, men det fik vi lavet lidt om på – jeg deltog i at være med til at synge, selvom jeg er ret dårlig til det – efter eget udsagn. Jeg havde lavet aftale med min mor om at jeg kom hjem så snart som muligt. At klokken først blev 15 inden jeg kom hjem er så en anden ting. Men jeg blev til vedkommendes mor kom med kage og sodavand – ja og flødeboller og chips.

Men ikke nok med det, vedkommendes mor og jeg fik udvekslet telefonnummer og adresse, så nu kan vedkommende også se mig i fritiden, og jeg selv føler at jeg er vokset meget ind i skyerne, jeg er vokset op over træerne, sådan føler jeg det. Det kan meget vel betyde at jeg snart skal besøge vedkommende, og ja det er pisse hammerende svært at skabe nye sociale forhold – såsom venskaber, også selvom personerne har et handicap, men jeg kan se at vedkommende godt kan li mig. Og jeg har kunne gøre det trods min Autisme - men vi er begge fysisk handicappede.

Jeg håber at min sagsbehandler læser det her indlæg, og så må jeg håbe at min sagsbehandler også vil give mig en halv dag mere i det her Aktivitets- og samværscenter så jeg kommer op på 2 hele dage, for der er brug for det – der er ingen der siger at jeg skal have flere venner her fra.

Men jeg er pisse stolt af mig selv, ok jeg var godt nok meget stille mens vi spiste frokost i dag, men mon ikke det kan skyldes den ro der var i Team 4, selvom man driller hinanden. Men genert tror jeg nu ikke jeg var, jeg tror jeg nød det hele i dag, bare roen omkring selve spisningen.

For første gang i længere tid har jeg kunne tage hjem uden at være ødelagt, uden at være brugt på godt dansk, det er en super dejlig følelse at have det på den måde, selvom dagen faktisk startede rigtigt dårligt, dog dårlig på den måde at jeg jo selv fik den til at starte dårligt, det er en god følelse at have det på den måde. Jeg er glad og her under skrivningen føler jeg mig ikke træt som jeg ellers plejer, jeg plejer at være meget træt her om onsdagen og det er til trods for at mine onsdage normalt kun er til lidt over middag, jeg er forundret og jeg håber at min sagsbehandler læser det her, for det er jo positivt for mig at have det på den her måde. Så jeg har kunne undertrykke min Autisme i dag, men jeg har også været venlig overfor mine sanseforstyrelser. 


Husk at dele mit blogindlæg med familien og vennerne.