Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Indlæggelsen på Respirationscenter Vest (RCV), jeg har næsten lige været indlagt på RCV i Aarhus, det var jeg fra 2 til 3 marts, en planlagt kontrol af min vejrtrækning, den dårligste nyhed er at min lungekapacitet er nede på kun 55 % ergo er der en god grund til at jeg føler at mine muskler hurtigere syre til efterhånden, og at jeg finder mig mere træt ved aktiviteter. Men det gode er at min krop endnu kan kompensere ret godt for det dvs. at min ilt mætning ligger forholdsvis pænt, selvfølgelig kunne det være bedre, men jeg ligger om dagen på ca. 94 % ilt i blodet. Når jeg sover med min maskerespirator (BiPAP) så ligger jeg på 97-98 % ilt i blodet. Jeg vil på et senere tidspunkt forklare forskellen på de forskellige typer respirator behandlinger.

 

Nyhedsbrev om blogindlæg, hvis du har fået dette blogindlæg via et nyhedsbrev på din e-mail så er du blandt de heldige, der har modtaget et super flot designet nyhedsbrev, det første af sin slags her på Autismeliv, nyt tiltag der er kommet for at blive. Med et nyhedsbrev har jeg mulighed for at flette andre artikler end blogindlæg ind i nyhedsbrevet, jeg har mulighed for at vise nogle af de film jeg har skrevet om – hvor filmens emne handler om autisme, kunne du tænke dig at få nyhedsbrev i stedet for at se det på Facebook, så skynd dig ind og tilmeld dig nyhedsbrev. Alle der er tilmeldt nyhedsbrev får det før dem på Facebook og andre sociale medier.

Foredrag om fysiske handicaps og Autisme, tirsdag 7. marts var jeg i Vinde Helsinge på Vestsjælland og holde foredrag om autisme. Min egen vurdering er at det gik over al forventning, og jeg nød at komme ud, jeg holdt et godt oplæg omkring min barndom og mit liv på omkring en halv time, her efter en pause og så tog jeg den i stiv arm omkring mine fysiske handicaps og autisme, for at slutte af med spørgsmål fra salen. Men jeg var også træt bagefter især da jeg kom hjem. Det betyder at jeg har måtte træffe en alvorlig beslutning, at jeg for en tid kun køre ud på Fyn med mindre jeg kan finde en chauffør der kan køre for mig.

Og så var der lige et møde fredag, mødet var planlagt af den afdelingsleder der er på det aktivitets- og samværscenter jeg er på 2 gange om ugen, det var et møde om fremtidige ønsker, men det kom også til at omhandle mange andre ting, som jeg har været inde på et par gange her på min blog, møder er jeg ikke glad for, men de kan være nødvendige på sigt. Det her møde var mødet før møde med min sagsbehandler. Men jeg nyder og har det godt med at være i aktivitets- og samværscentret, jeg føler mig som oftest mere glad når jeg kommer hjem.


 Husk at dele mit blogindlæg med familien og vennerne.