Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Jeg er ude i en situation mellem en anden voksen, hvor jeg har mistet kontrollen over mit eget jeg, vedkommende er også handicappet, vedkommende kan ikke forstå, at jeg ikke tillader at denne person får lov til at blande sig i mit liv, færden og gøren. Jeg føler mig såret og trådt på, som jeg forstår Intimitet er når man relaterer sig til verden og sig selv fra sit inderste. Intimitet handler om at være autentisk, og vise verden hvem man er. Det er ikke afgørende, om man fortæller noget personligt, om man krammer, har sex eller taler sammen. Det afgørende er om man er i kontakt med sig selv.

Jeg kan ikke undgå personen som sådan, da personen bor på det bosted der ligger i tilknytning til det aktivitets- og samværscenter jeg er tilknyttet, som bruger. Når jeg afviser personen bliver personen meget hidsig og gal, jeg bliver såret på min person.

Personen her har fået alt for mange chancer for at ændre sig, og rette ind – nu ændre jeg taktik – det ser jeg mig desværre nødsaget til, men hvilken taktisk det bliver har jeg endnu ikke taget mig en beslutning om hvilken retning det bliver. Det kan gå i retningen af at jeg tager en meget vidt rækkende konsekvens, det er at jeg dropper at komme på det aktivitets- og samværscenter som netop giver mit liv mening og indhold i min hverdag, men det betyder så også at jeg må droppe at besøge min ene ven fuldstændigt.

Jeg tror personen der driver denne hetz, mod mig ikke aner hvad der er ved at ske. For et par dage siden var jeg over på en anden afdeling af det her aktivitets- og samværstilbud, for at komme der over skal man udenfor, vejret var godt og det var tørvejr, jeg valgte at gå på mine fodkapsler derover, det som denne person er ude efter, er hvorfor jeg går på mine fodkapsler, til trods for at vedkommende indtil flere gange har fået at vide, at jeg kan gå med mine fodkapsler, og at personen på ingen som helst måde har krav på at vide noget som helst om mit liv. Vedkommende tåler ikke at få et nej, og forstår desværre heller ikke ordet STOP – heller ikke med det der hedder ”Tegn til tale”. Jeg er derude hvor jeg overvejer andre muligheder.

Personen skal stoppe sin lytten til samtaler, når jeg er til stede – for jeg gider ikke personen, personen er meget klisterende til andre, det er fint at han føler sig alene, men man skal ikke blande sig i andres livsførelse, og som vi autister siger – har man mødt en med Autisme – så har man kun mødt en med autisme. Vi autister er lige så forskellige som alle andre mennesker, heldigvis er vi ikke ens, sikke en verden hvis der ikke var forskellighed til, så var der jo ikke noget at leve for.

Personen her som gør det her mod mig igen, har gjort det 7 gange tidligere før, har det at lægge det ind under at jeg har noget i mod personen, det har så bare noget med vedkommendes være måde over for mig som person. I bund og grund ligger meget af hadet tilbage til en tid, hvor jeg kom hos min ven og lavede mad til min ven og hans bofæller, da jeg ikke kunne det længere på grund af mit handicap, blev det lagt ud med fra denne person at jeg ikke kunne li vedkommende. Men sådan hænger det ikke sammen. Hvis man ikke kan noget på grund af handicap – hvorfor skulle det så være på grund af at man ikke kan li en enkelt person?

Vedkommende kan ikke li mig det er så tydeligt at læse i vedkommendes ansigt, vedkommende viser vred når jeg er i nærheden, ikke nok med det så er vedkommende rasende og har det med at hyle op, vedkommende har ikke talesprog. Men jeg må sige at jeg er der hvor at de kan rende mig et vist sted, dem alle sammen her er det vedkommende jeg tænker på men også i høj grad det personale der er på bostedet. Fordi de pakker vedkommende ind i vat – jeg har læst personalet på bostedet, til at de vurdere at jeg ikke er handicappet på nogen måde. Der er personaler der har sagt det til mig, når jeg så spørger om de er læger eller psykiatere, så får jeg at vide at jeg skal tale ordentligt.

Jeg har fået nok, min sagsbehandler samt hjemmevejleder er kontaktet. Jeg gider ikke det her længere, det skal stoppes… og jeg føler faktisk at vedkommende virker som om at jeg skal jages bort - koste hvad det vil, om det her betyder at jeg opsøger en psykiatrisk afdeling må tiden vise, jeg kan bare ikke mere. Men jeg tror nu også at vedkommende ikke helt er klar over at hetz - kan give vedkommende konsekvenser i sidste ende, men det her betyder at jeg blot blæser til kamp. Og at vedkommende ikke vil og kan forstå de sociale spilleregler.

Tak fordi du læste med her i mine stærke og dybe personlige følelser, som jeg i den grad sætter til offentligt skue. Nogle dage inden jeg skal til møde på aktivitets- og samværscentret om min fremtid på det sted. Men jeg finder mig ikke i at alle skal vide alt om mit liv, personer der i den grad tror de er klogere end mig. Personen kan sidde uden for en dør og lytte til en samtale, også selvom døren er lukket. Vedkommende kunne jo gå glip af noget vigtigt.

Som noget nyt udformer jeg selv mine nyhedsbreve, og vælger selv hvad der skal stå i dem fra gang til gang, kunne du tænke dig at modtage mine nyhedsbrev så tilmeld dig her på siden, jeg udlevere ikke mail adresser 3-part, den mail adresse du opgiver her på siden bruges kun til mine nyhedsbreve.  Nyhedsbrevet kan indeholde information som ikke udgives på bloggen eller hjemmesiden. Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrev.


 Husk at dele mit blogindlæg med familien og vennerne.