Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Tirsdag den 17 marts, var jeg igen til møde med kommunen, selvom jeg havde givet fuldmagt til min socialjurist Mette Heap, fik hun ikke lov til at sige så meget, og i dagen efter mødet var det også meget op ad bakke, dvs. min sagsbehandler "sagsmishandler" valgte at sige på mødet at hun ikke ville følge en fuldmagt som jeg havde underskrevet, om at min socialjurist faktisk skal modtage mails efter jeg har givet grønt lys for det. 
Det betyder faktisk at min sagsmishandler går i rette mod god forvaltnings etik, at min sagsmishandler ikke vil rette sig efter gældende lov efter forvaltningsloven § 8 er dybt kritisk.
Ud over sagsmishandleren fra Odense kommune deltog der en der står for visitering af hjemmepleje, og så en fysioterapeut, det værste var deltagelsen af sidstnævnte hun underkendte på groveste vis læge udtagelser og nævnte at hun vidste bedre end læger, jeg måtte ind til flere gange hæve stemmen, de gad på ingen som helst måde lytte til hvad der blev sagt, men det skulle ikke undre mig at man vil benægte hvad der er sket på det møde, for de ville ikke på nogen som helst måde acceptere at jeg havde en talende bisidder med til mødet. 
Jeg blev ydmyget så groft - jeg overvejer faktisk, om jeg via min socialjurist skal lave en klage til deres chef, men tvivler på det nytter. Ja det er tydeligt at læse at det handler om kun at spare penge. De ville så gerne lytte til hvad jeg fortalte, men de ville bare ikke lytte til mine oplevelser med systemet, og den mistro og den dårlige behandling jeg har haft hele mit både i det sociale system men også på sundhedsområdet. Men det var tydeligt at de er ligeglade med hvad man siger og fortæller. 
De var nu mere interesseret i hvorfor min far havde været i aflastning på et plejehjem, HALLO det er mig det handler om ikke min far.
I går onsdag, skrev jeg indtil flere gange at min sagsmishandler skulle HUSKE at skrive til min socialjurist. 
På mødet tirsdag den 17. marts blev det sagt mange gange at de skulle skrive til min socialjurist, men åbenbart forstår man ikke længere dansk i Odense Kommune.

Se her hvad min sagsmishandler skriver, PS alle navn på sagsmishandler er slettet, ellers er det en direkte kopi af e-mail mellem mig og sagsmishandler:

Hej Henrik,
 
Tak for mødet i går.
 
Jeg har talt med XXX og vi har 2 forslag til, at mødes vedr. opstart af hjemmevejlederstøtte.
 
Det er
d. 15.4 kl. 10 eller 11
D. 22.4 kl. 10 eller 11.
Hvilken dag ønsker du?
 
Hvis du ønsker Mette Heap skal deltage, er du velkommen til at invitere hende med.
 
Fortsat god dag.
 
Med venlig hilsen
 
 
Rehabiliteringsrådgiver/ Socialrådgiver
Tlf: 
Email: 
 
Odense Kommune
Ældre- og handicapforvaltningen
Ældre og handicap SYD, Dialog og Støtte
Dalumvej 95B
5250 Odense SV

Hun tror åbenbart at jeg har en god dag efter denne email, når de ikke forstår et budskab, der ikke er til at tage fejl af, Mette Heap forøvrigt er min socialjurist. 

Og hun skriver at jeg tilmed er velkommen til at invitere min socialjurist med, hvordan helvede kan Odense Kommune se sig selv i øjnene når man ignorere en fuldmagt og ikke har i sinde at følge forvaltningsloven § 8, godt nok er Odense Kommune en fri kommune, men så frie er de heller ikke.

Til trods for at jeg skrev følgende senere onsdag aften:

Hej (Sagsmishandler)
Jeg gør opmærksom på at Mette Heap skriver om hvilken dato der er passende, al kommunikation foregår frem over via Mette Heap. Der er vedhæftet en ny gældende fuldmagt.
Jeg gør opmærksom på at dokumentet er omfattet af forvaltningsloven § 8 .Jeg har klar forventning om at dokumentet følges 100 % denne gang.​
Der findes et svar på Ankestyrelsens hjemmeside vedr partsrepræsentant som du finder her https://ast.dk/om-ankestyrelsen/juridisk-hotline/spoergsmal-og-svar/hvem-skal-kommunen-skrive-til-nar-borgeren-har-beskikket-en-vaerge


Til trods for ovenstående glemmer  min sagsmishandler igen at sætte min socialjurist på som modtager, til trods for at jeg har sendt det direkte til både sagsmishandleren og socialjuristen, det er sgu lidt som om at de har set sig sure eller gale på mig og at de skider højt og flot på forvaltningsloven. 

Og hun fulgte ikke fuldmagten, er det mig den er gal med eller er det min sagsmishandler der blot har fået et lynkursus som socialrådgiver. 

Ja jeg er sgu ved at miste tålmodigheden, men fordelen er at jeg gemmer mails fra kommunen, til tider tager jeg backup af alle mails, og er det lige groft nok, bliver mails også gemt som PDF filer.

Ja det var så den uge. Men træt er jeg af at de mishandler os der er syge, handicappede og har det elendigt. Jeg stoler ikke på dem mere.

Men jeg ser blot min sagsmishandler som en muggler der ikke forstår en disse, og da vi oplyste at jeg er under udredning for Autisme, OCD og angst kom det straks fra hende der har med hjemmehjælp om jeg får medicin, det er tydeligt at alt omhandler TERM og unødvendigt medicinering af folk så man kan holdes hen så Odense Kommune kan spare flest mulige penge. Om det så koster borgene bivirkninger fra medicin, er de lige glade med, og på falderebet de behøver ikke sidde som om de er der hjemme de sad meget tilbage lænet som om de så film, . Føj siger jeg bare.