Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Et emne jeg tidligere har haft er lyde, jeg tager det op igen dels fordi jeg nu, ved længere tids eftertanke er kommet i tanke om at jeg allerede som bar var tvunget til at gå stille med dørene, det var jeg fordi min far var arbejds narkoman da jeg var mindre, ja da jeg var barn - og hvorfor skulle vi gå stille med dørene, min far tog ofte vagter - eller havde vagter enten som døgn vagter eller nattevagter, i kraft af sit arbejde som Falck mand. Ikke redder, men som udryknings leder, siden hen blev chef for en afdeling af særlig rengøring efter brand på virksomheder. 
Det har så i dag medført at jeg er meget opmærksom på lyde, for min far lever nærmest som om han

er i den verden endnu, han går så stille rundt at man ikke kan høre ham, det er træls det skal være sådan, som følge af hans arbejde havde jeg som barn meget sjældent kammerater på besøg, det var kun lige de nærmeste naboer ville komme pga disse regler.

Larm er ikke noget jeg kender til, i dag kan jeg nærmest hører græsset gro fordi mine sanser er så skærpet, oven i det ved jeg så desværre nu at der også den gang i skolen og ja som barn at der var tale om noget autisme, ja i skolen var jeg meget indelukket, ensom og alene om mange ting, jeg gik meget alene i frikvarterene - selvom om skolen pakkede det ind som om jeg havde et meget godt forhold til klassen, det er just ikke det jeg kan huske. Det som skolen skrev i mine afgangs papirer.
Selvom det her indlæg ikke som sådan handler om mobning, så vil jeg bringe det ind her for en del af mine lyd problemer kæder jeg også sammen med den massive mobning jeg blev udsat for i folkeskolen, en mobning der har fulgt mig hele livet og som forsat følger mig. Jeg er i dag overbevist om at havde jeg kunne lave om på det så havde jeg skifte skolen også på bekostning af klasse kammeraterne, der var ikke meget kammerater over dem når jeg idag tænker tilbage.
Jeg har et år været med til 2 grønne koncerter - som frivillig, men pga lugte og meget høje lyde,

risiko for støv, regn, mudder og ekstremt mange mennesker så hverken deltager jeg som tilskuer eller frivillig. Der hvor det er lugte er det den voldsomme mængde øl og undskyld mig pis jeg ikke kan snuppe. Jeg har dog også været med på Cirkus Summarum men her er det også de mange mennesker samt høje lyde fra DR Big Bandet, men også de mange børn, jeg må stå af over for.

Billedet her stammer fra opstilling af Cirkus Summarum i Århus, ude på Tangkrogen, jeg var med i 2 sæsoner men kun nogle få dage, dog savner jeg det at kunne være med, når pladsen er tom for publikum og der er ryddet op er der hygge med de andre frivillige og sommetider også samme men skuespillerne, jeg har siddet sammen med Mikkel Lomborg (kendt som Hr. Skæg) og Sebastian Klein, de er veldige hyggelige begge 2, eller siddet sammen med Bamses far (dukke førene). Jo det har været hyggeligt. Men som jeg plejer at skrive og sige, det jeg har oplevet kan ingen tage fra mig.

Det med lyde er dog mest irriterende, for det gælder alle lyde, jeg har jo min handicap minibus, og for tiden kan jeg høre en bump lyd når jeg køre - det er som om at det ene dæk er mere fladt det ene sted, men der er intet at se, det er ikke mere fladt (lige), der er ikke nogen sten i dækkene, men jeg høre dette bump, når jeg viser af til højre eller venstre kan jeg høre blinklyset som en klokke jeg står under det er vildt højt. Men lydene er en forbandelse lige for tiden. Og der er ikke den lyd der ikke er generende.

Med til historien er at jeg har prøvet ørepropper, men pga ekstrem sart følelse af fremmedlegeme i og over øerne kan ørepropper ikke anvendes, desuden kan høreværn og hovedtelefoner ikke anvendes da jeg har en hovedstøtte på min kørestol. Så jeg er tvunget til at høre lyde.