Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gang omhandler mit indlæg det med mad og spise, jeg er ikke til rå grøntsager altså gulerødder, det er noget forkert ved at have det i munden, men det omfatter også andre rå grøntsager, jeg er nu heller ikke så meget til rå frugt, ja måske frugt i det hele taget. Jeg spiser meget nødigt Klementiner, og i en meget kort periode.

Panneret stegt torsk med Hollandaisesovs 


Jeg har ofte fået at vide at jeg er sær, men jeg kan bare ikke li at få det i munden, hvorfor tvinges til noget man ikke kan med. Mange har gennem tiderne forsøgt at ændre mig men det er endnu ikke lykkedes, og skulle vi alle være ens så det ikke godt ud. Jeg har det ok med juice, så længe det er ren juice - det må ikke være blandet sammen, det jeg mener er at det skal være æble juice eller appelsin juice. Det fungere ikke med trope juice, jeg kan simpelhen ikke finde rundt i de mange smage der er.

Lakselasagne med spinat


Jeg elsker at lave mad, især når så andre kan li det jeg laver, min hofret at lave er Lasagne, men jeg kan også li at lave alt muligt andet, hver uge står jeg og røre mayonnaise, jeg laver det både til min mor og mig selv. Fordelen ved selv at lave maden er at man er 100 % sikker på hvad der er i, især når det gælder for mayonnaisen, men også mange andre retter.

Mine favoritter er:

  • Kylling stegt på gammeldags maner
  • Hakke bøf af okse kød 
  • Hakkebøf af heste kød
  • Flæskesteg
  • Retter med svine kød
  • Pasta retter
  • Fisk
  • Kylling
Jeg er ikke særlig glad for Pizza, det er nu mere fordi det er svært at tygge at jeg ikke er til det - det ser spændende ud.
Nogen vil nok se mig lidt som sart, uartig og flabet, men er jeg det? og nogle har udtrykt at jeg er vanskelig, men jeg har det bare lidt svært med mad der er anderledes, jeg vil gerne have at maden er lavet med kærlighed, mad der er fabriks fremstillet er just ikke lavet med kærlighed på samme måde som når man laver det i sit eget køkken. 

Mad ofte lavet i et større køkken på et bosted ser jeg sommetider som at de skal laves til at mætte mange mennesker, det er lidt som om at det heller ikke er lavet med kærlighed. Meget ofte mangler den form for masse produceret mad også smag og styrke samt krydderier. Desuden bliver man ikke sulten på samme måde som når maden langsomt tager form, man kan lugte at maden bliver til når man selv laver den, eller i et køkken hvor beboer på bosteder eller plejehjem deltager i madlavningen.
Men den reellegrund til at jeg ikke længere spiser grøntsager og frugt er at jeg hurtigere bliver træt ug udmattet, derfor spiser jeg sjældent rå grøntsager og frugt, jeg spiser kun de bløde rå frugter og grøntsager.

Og grunden til dette indlæg er bare at slå fast at vi alle er forskellige hvad enten man er Neuro Typisk, Autist eller har et fysisk handicap...