Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

På grund af alle mine problemer, har jeg sagt til mange efterhånden at stille de mig spørgsmål skal de være korte og præcise, men mange i min omgangskreds siger blot jeg er kunstig, det kan jeg ikke forstå.

Jeg har fra det første sted jeg var i skånejob, en beskrivelse af mig at opgaver og spørgsmål faktisk skal være korte, nedskrevne og sagt kort og præcist. Men når jeg nu fortæller folk at har de spørgsmål eller svar så skal det være så kort som muligt.... hvorfor forstår de ikke det jeg siger, hvorfor skal det være så svært for dem at forstå.

Hellere et nej først end et måske der bliver til et nej.... jeg bliver i den grad ked af det, ja såret hvis folk kommer med et svar der er et måske og så bliver til et nej. Jeg hader det vildt meget, de der måske er ikke noget jeg kan bruge til en disse, jeg ved godt at der er en del der siger at jeg ikke bære præg af de problemer her, men er de personer i mit hoved?, kender de min tankegang? - nej det gør de ikke. Derfor er det vigtigt for mig at vide at det enten er ja eller nej, måske er i min verden et ja. Og jeg bliver så skuffet hvis personen mener nej fra start af.

Men hvis de så siger nej fra start af, og så siden hen ændre det til et ja, så bliver jeg bare så glad. Og jeg har faktisk glemt at der er blevet sagt nej. Derfor er jeg også selv påpasselig med hvad jeg siger.

Hele mit liv har jeg brugt lang, meget lang tid på at formulere mig, hvis der er en der stiller mig et spørgsmål vil jeg ikke altid kunne give et svar på stående fod, jeg bruger lang tid på at formulere mig, jeg bruger lan tid på at forstå spørgsmålet og du skal derfor ikke forvente at jeg giver svar lige så hurtigt som du er vant til fra andre.

Jeg er ofte blevet beskyldt for at være langsom, flabet og uhøflig. Men det hænger altså sammen med at jeg bare skal bruge ekstrem langtid på at forstå, bearbejde og sammensætte et svar. Jeg bruger ekstrem meget tid på at finde et godt formuleret svar.

Så derfor er det vigtigt at du kort og præcist fortæller / stiller mig spørgsmål, kun et spørgsmål ad gangen. Være kort og præcis evt. forklarende, og meget gerne skriftligt. Gentag instrukser jeg glemmer hurtigt ting. Men vær ikke krævende.

Kommer jeg med et spørgsmål, er det vigtigt at du svare ja eller nej, er du i tvivl skal du svare nej.  Er du sikker på et ja, så svar ja.