Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Noget der kan få mit Pis i kog, er når nogen ikke læser hvad man skriver eller forstår hvad man siger.
Det så jeg så jeg så sent som søndag aften i en offentlig gruppe på Facebook. Men set i lyset får jeg nok på puklen for at skrive om, hvordan det føles at få at vide at man er forkert på den.
Men værre er det når det er personer der på den ene eller anden måde har med autisme at gøre. Jeg bliver lamslået når jeg ser det.
Jeg vil igen skrive at det virker lidt som om at fuldblods ikke må være i forum hvor der er mugglere,men hvad er der galt med os der er fuldblods?
Vi der er fuldblods tænker måske ikke altid på samme måde som en muggler, skal der ikke være plads til os alle sammen?  Fuldblods = autisme spektrum forstyrrelse (ASF) og Muggler = Neuro Typiske (normalt fungerende)  - ikke autister.
Jeg oplever ofte som om at man ikke kan være her for NT'er, det er lidt som om at de ikke forventer at vi, fuldblods kan give lyd fra os - enten verbalt eller skriftligt. Jeg bliver harm når en NT'er ter sig på den måde, især når det viser sig at vedkommende har fuldblods tæt på i hverdagen, der er andre end dem selv.
Os der er fuldblods tænker først overdet sagte når det er sagt, vi tænker ikke over hvad der skal sige inden det siges, men siger det vi tænker her og nu. Derfor har jeg det også bedst med at skrive det der skal ud til andre. Det er ikke fordi jeg er flabet eller uhøflig, men jeg siger bare det jeg tænker.
Når jeg ikke skriver hvor jeg oplever det, så er det for at kunne bevæge mig rundt på Facebook, i det rigtige liv, Google plus eller andre steder. Føler folk sig truffet kan de skrive til mig i privat besked. Eller de kan lade være.
Men det ville klæde sig at komme ud af busken og undskylde.
Vi har alle lov til at ytrer sig, så længe man ikke er modbydelig over for andre.