Med garanti bliver det her indlæg også misforstået, men jeg tager chancen trods alt. Grunden til dette indlæg er, at jeg den anden dag skrev Når alt bliver kaos "meltdown" det indlæg blev godt nok misforstået i det rigtige liv, jeg må bare blive bedre til at skrive kan jeg så konstatere.

Immervæk må jeg bare sige at det er svært det her i længden - så derfor kommer der også en video, for en gangs skyld, jeg gør det normalt ikke i videoer her på min blog, men kan så også se at det kan være nødvendigt til tider.

For at komme til sagens kerne, så skrev jeg i Når alt bliver kaos "meltdown" følgende (læs og forstå for det er kun et eksempel denne gang):
Noget af det der også kan få det til at gå galt, for mig er hvis der hele tiden kommer nye mennesker, ind i de faste daglige rytmer, hvis feks hjemmeplejen siger at S kommer i morgen og det så i stedet for er G der kommer, i det mindste kunne de lave en liste over hvem der kommer i den uge, og så skrive at hvis C er syg, så er det A eller K der kommer. Sådan at jeg er helt sikker på at jeg ved hvem der kommer, og så hjælper det dem ikke en hylendende fis at de ringer og fortæller at der er T der kommer og så er det O der i stedet for kommer fordi O mente at det var bedre end T, jeg har faktisk stået i den situation at det skulle være T men det var O der kom, en jeg slet ikke havde set før, og jeg fik at vide at sådan var det bare, og at jeg intet måtte bestemme. Har du tabt tråden allerede nu, så kan du sikkert godt forstå mig, det er meget belastende ikke at vide hvem der kommer i morgen eller til næste besøg.

Det skal nævnes at der de sidste mange dage om morgnen, er kommet den samme person hos mig, fra på søndag træder der en ny plan i kraft hos mig, neden for ser du en tabel fra og med på søndag den 31. januar 2016 kommer planen for hjælp til at se sådan ud, det er i et samarbejde mellem min kommunale socialrådgiver og mig, at vi er nået frem til den her løsning, for at undgå at jeg får stress af at gå og vente på hjælp når jeg skal noget. (I tabellen div = diverse)

Dag / tid mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
morgen ca 0730 tandbørstning+div ingen hjælp ingen hjælp tandbørstning+div ingen hjælp tandbørstning+div ingen hjælp
aften ca 2130 tandbørstning bad+tandbørstning tandbørstning bad+tandbørstning tandbørstning tandbørstning bad+tandbørstning

Bare fordi der er nogle personer, der tror at de ved mere om mig og mine behov, gør det dem ikke til eksperter i autisme, sidst jeg havde sådan en person i mit hjem fik jeg at vide at det var vedkommende der bestemte alt i mit hjem, både om hvad der skulle gøres men også siges, men de glemmer en ting, de kommer i mit hjem, det er mig der bestemmer her. De kan komme med forslag til hvad der skal gøres, når jeg beder dem holde kæft - forventer jeg at de forstår det jeg siger, gør de ikke det, så er de ikke velkommen hos mig, selv om de måske nok er så kloge. Her under kan i se min video, som høre sammen med dette indlæg, videoen varer 5:58 minutter