Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I denne uge fra tirsdag til fredag er der sanse uge på Munkehattens Aktivitets og samværdscenter, dette blog indlæg er det første af 2 i alt om sanseugen på Munkehatten, der er føle værksted, sanse værksted eller rettere snoezel rum, smage og lugte værksted og endelig et interaktivt snoezel rum med masser af overheads til video på væggene og på gulvet. Nu har der været værksted i går tirsdag og i dag onsdag og vi er halvejs. Jeg har fået en opgave der er lidt speciel, det er at tage stemningsbilleder af de forskellige værksteder og af personale og brugere.

Ud over det så er det en udfordring, men jeg har så også haft en god uge til at forberede mig på at skulle tage billeder i denne uge. Det giver mig et vældigt boost at få lov til at være en del af dette, og få lov til at tage billeder af det hele.

Desværre må jeg ikke vise billeder af brugerne her, så det gør jeg ikke og da der er brugere på alle billeder der er taget til nu, må i nøjes med de videoer der bruges i det interaktive snoezel rum.

Lige nogle eksempler på videoer der kan bruges i det interaktive snoezel rum.

Det er lige mit es at få denne opgave, tidligere har man enten ikke taget billeder eller det har været sparsomt med hvad der blev taget af billeder, nu har de fået mig som bruger som gerne vil gå og tage billeder af hvad der sker i huset, det bliver kun brugt internt på Munkehatten, og de enkelte bruger kan måske få et eller flere billeder med sig hjem og vise det til deres familie.

Jeg får måske det ud af det at jeg får et bedre forhold til de forskellige brugere, og ikke kun min ven som er i samme center, vi brugere er delt op i 4 faste teams og har faste lokaler vi er i når vi er i aktiviteten, men når der er sanseuge som nu så bytter vi rundt. Det er faktisk hyggeligt at være med til. Står det til mig ville jeg gerne have lov til at bruge det interaktive snoezel rum meget mere end det er muligt lige nu. Men det er lige noget jeg skal snakke med personalet om, men det løber jo helle ikke nogen steder.

På fredag kommer jeg med en sammenfatning af resten af sanseugen og et sammendrag om hvordan ugen er gået, alt i alt kan jeg nemlig bruge det til noget, både for mig selv og for aktiviteten som jeg er i men også min sagsbehandler i kommunen, jeg har nemlig en plan – som jeg ikke vil røbe her i dag, her på bloggen, men måske i nær fremtid at jeg vil røbe en plan.

Endnu et par video eksempler på videoer der kan bruges i det interaktive snoezel rum

For øvrigt kan jeg da røbe en anden plan, i går fik jeg snakket med en af personalerne i mit team at det måske var en ide med en kommunikations mappe til mig, hvor jeg kan ligge referater i fra diverse møder om mig / min social sag, ja og ikke at forglemme mine blogindlæg hvor de kan lægges ind i mappen, aftalen er så at personalet kan læse i mappen, når de har tid til det og se hvad jeg har skrevet, tanken har været der et stykke tid, og er ret aktuel nu hvor der er sanseuge, hvor jeg netop kan skrive om mine følelser som jeg jo har så meget svært ved at udtrykke verbalt. Det kunne også være information om andre ting der kommer i den mappe… Billeder af snoezel og interaktivt rum, vil blive lagt op, så man kan få sig et billede af hvad jeg har skrevet om, jeg vil også så vidt det er muligt få taget billeder af produkterne der bruges til sanseugen, som hvad der er brugt til lugte/smage, føle ting med mere.

Det er alt for nu…