Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Så står den atter på et blog indlæg, jeg starter med i går onsdag, dagen startede ganske fint og forløb også rigtig godt, jeg havde en god dag i Boldkaos, og jeg tog den lidt mere med ro end normalt.

Jeg tror ikke jeg har været inde på det her på bloggen, men inden for de seneste 3 uger er min håndrysten taget til i styrke igen, det sker måske 3 til 4 gange om året at det tager til i styrken, det giver nogle gener der ikke kan beskrives, men var det et arbejdsredskab der gav rystelser i samme grad som min håndrysten så ville arbejdstilsynet nedlægge forbud i brugen af dette redskab, men man kan jo ikke fortælle en kronisk håndrysten at det er forbudt, men den rysten jeg har sætter sig som yderligere problem i både ryggen men også i skulderne, og det trækker helt ned til mine hofter og det gør altså ondt, det gør det svært at klare ADL-funktionen ADL = Almindelige Daglige Livsfunktioner. Det kan også komme til at gå ud over vores madklub nu må jeg se hvor længe jeg kan blive ved med at stå og lave mad til flere. Det hele tager på min energi.

Nå men jeg tager en episode fra i går på det Aktivitets og samværdscenter jeg er på, jeg er i samme team som en anden bruger, som var lidt ud af balance i går, det fylder altså meget i mit hoved at vedkommende har det svært, vi få skæld ud hvis vi går op med tallerken i køkkenet - fordi det er vedkommendes opgave og den opgave tages alvorligt, jeg var så færdig med og spise, og spurgte om vedkommende ville have tallerken eller om jeg selv skulle gå op med den, jeg var da lige ved at få bidt hovedet af, avs siger jeg bare. Noget af personalet havde dog også svært ved at nå vedkommende, - det fylder altså bare meget når man hverken må det ene eller det andet, jeg tror bare at problemet ligger i at vi er nogle der er vandt til at spise på et tidspunkt og så vedkommende her spiser på et andet tidspunkt, nå men den tredje bruger blandede sig også så det blev til en lidt større konflikt, min fordel er så at om onsdagen har jeg fri kl 1230, men det var også ved at gi problemer, når men det er lige min refleksion på problemerne i aktivitets og samværscentret i går onsdag, som altid undlader jeg navn og køn her – jeg kender personerne og det er ikke en gabestok det her.

  

I går aftes var der indkaldt til bestyrelsesmøde i Landsforeningen Autisme – Kredsforeningen Fyn, det var det første møde efter generalforsamlingen, vi fik gennemført en Konstituering, den kan findes på kredsens hjemmeside på et senere tidspunkt, det gik ganske udmærket – Vi fik præsenteret os for hinanden vi er 6 i bestyrelsen. Jeg ønskede faktisk at stille op til at kunne tage ud og snakke med folk, hvis de har brug for, det at snakke med andre i en telefon har jeg det meget svært med, men at sidde overfor dem har jeg ingen problemer med. Så nu må jeg se ad om jeg får nogle henvendelser om dette. Derud over så er der også nogle andre punkter som vi skal have snakket om, det kommer jeg tilbage til på et senere tidspunkt.

I går opdagede jeg så til min skræk at mine fodkapsler var ved at gå i stykker, så der skulle lige handles på det og de er så blevet lavet i dag torsdag, i dag var jeg også hos tandlæge det gik ok – sådan da, jeg skal afsted igen den 11. april der er kommet et lille hul, det har været undervejs i meget lang tid, og nu skal det altså laves, jeg tror at hullet har været undervej i de sidste 2 år. Det er ikke noget stort hul men det skal bare laves, i forbindelse med det her hul er der så noget plombe i en anden tand der er knækket af, det kan så nøjedes at blive slebet.

Jeg håber at nogle af de krigende brugere i aktivitets og samværdscenteret – i det team jeg er i, er i noget bedre humør i morgen eller om jeg skal finde et hul og grave mig ned i så jeg kan være beskyttet mod grimme ord og skældud. Har jeg skrevet og fortalt at jeg til tider printer mine indlæg ud og giver dem til personalet der hvor jeg, på den måde kan de jo se eller læse om de tanker og oplevelser der gør indtryk på mig. Ellers må jeg grave et hul og krybe i flyverskjul og gemme mig grundigt. Der er heldigvis andre steder jeg kan køre hen og være hvis det bliver alt for meget.