Jeg har god grund til at være stolt af mig selv fordi det er lykkedes at tabe mig bare ca 550 gram om ugen. Det er min plan at det ikke skal være meget mere end det her i starten, jeg har også sat mig nogle delmål her på min kur.
  • Første del mål er 115 kg

  • Andet del mål er 110 kg

  • Tredje del mål er 105 kg

  • Fjerde del mål er 99 kg
 

Jeg har selv valgt mine delmål og der er ikke dato på nogen af mine delmål, for jeg fik blot at vide at jeg skulle begynde på en slankekur nu, men jeg har ingen tidsplan, så er der heller ikke noget stress på over at jeg den og den dato skal veje noget bestemt, jeg tager det stille og roligt. Derfor vil jeg lave en tilføjelse her på min blog. Bloggen består pt. af en kategori og det er Blog, men jeg har nu tilføjet en Slankebloggen kategori og vil man følge den kan man også tilmelde sig den, enten skriver i en kommentar under dette indlæg eller prøver at gøre det selv, via formularen på hjemmesiden, linket kommer som altid under den vandrette linje nederst i dette indlæg.

Slankebloggen kommer til at indeholde min kur og kampen for de kiloer jeg skal af med opskrifter som jeg finder på hen ad vejen findes under menuen opskrifter – slankekuren, som vil indeholde underkategorier inden for morgenmad, frokost, aftensmad og snacks, samt andre opskrifter.

Men jeg føler, at jeg med god grund kan være stolt af mig selv, fordi jeg nu er nået så langt som jeg er. Selvom jeg kun lige er startet for 14 dage siden, og jeg giver den en ekstra skalle de dage hvor jeg mener at jeg godt kan gøre lidt mere ud af det, jeg går som sådan ikke super op i kcal og tæller vildt med det, men jeg prøver af lige for tiden og tager det stille og roligt, det skal absolut heller ikke være surt at være på slankekur. Nå må jeg se tiden an, men i kan i dag se min første vejning siden jeg gik i gang med slankekuren. Jeg glæder mig til min vejning i næste uge, jeg har sat mig for at veje mig hver lørdag, og så vidt som mulig ligger min faste dag om mandagen og om onsdagen eller torsdagen, men grundet mine handicaps går jeg ikke så meget op i de om jeg tager de korrekte timer på fastedagene, da jeg har mine handicaps at tage med i betragtning. En af mine sagsbehandlere i Odense Kommune har foreslået dette projekt ”Sammen om nye vaner” men jeg syndes at jeg har nok at se til i forvejen. Så passer lidt på hvor meget jeg tilmelder mig lige pt., også fordi jeg, er kommet med i bestyrelsen, i AutismeFyn er en kreds under Landsforeningen Autisme.

pdfBrochuren Sammen om nye vaner kan du hente her396.75 KB.