Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I dag et blog indlæg, der ikke omhandler min Autisme så meget, kun lige nævnt et par gange, men den svære kunst at skulle tabe sig med viden om Autisme i baggrunden.

Jeg er stolt af mig selv fordi jeg taber mig ikke så meget på i vægt men mere i omfang for en uge siden målt jeg mig til 127 cm i livvidde I går lørdag måle Det er mig til 122 cm i livvidde Jeg synes jeg har god grund til at være stolt af at jeg kan tabe mig selvom det er afsindigt svært en svær kunst at skulle tabe sig når jeg har Autisme fordi det brud på den normale tilstand Det er svært at bryde vaner.

Vaner som at gå ud i køkkenet sent om aftenen, for at lave mad gerne med fløde og ikke bare kaffefløde men piskefløde fordi, det er der man kan få en cremet sovs.

Siden den 14 april i år har jeg allerede tabt mig i vægt og volumen, jeg er kanon stolt af mig selv at jeg er kommet så langt Det havde jeg så ikke ventet, jeg er allerede tættere på mit første delmål. Mit første delmål er 115 kg derefter fortsætter jeg ned til 110 kg, og videre ned til 99 kg som var min læges ord at jeg skulle ned under 100 kg, jeg tager hvert delmål med 5 kg spring. Det kan også godt være at jeg fortsætter ned til 95 kg.

Om jeg skal have delmål i volumen, ved jeg ikke rigtigt, men mon ikke det er realistisk at det skal være 115 cm ja måske 110 cm i livvidden, i løbet af denne sommer, jeg kan jo allerede nu se at jeg bliver mindre. Det er ikke let at være på slankekur når der er så mange fristelser når man går ud og handler, der er fristelser alle steder for hvert skridt man går i butikkerne.

En af mine største udfordringer, er at jeg på grund af blandt andet min Autisme, elsker at stå ud i køkkenet at lege eller forsøg med mad og finde på nye madretter, men det kan jo også lade sig gøre med sundmad. Jeg så på Facebook en opskrift på en slanke booster, den skulle stå køligt, i stedet for har jeg lavet den til at den skal koges i 5 til 10 minutter og så smager den godt. 

I den tid jeg har været på 5:2 kuren har jeg fundet på en del nye opskrifter, til blandt anden min frokost, og i sær på mine faste dage hvor jeg kun må få 600 kcal. På faste dage er det mit må at spise så mange grøntsager som muligt, 100 g grøntsager koster kun 35 kcal. Se lidt billeder af min frokost her under.

Alt kan bruges i mine forsøg på at finde på nye retter, eller lave renter om, så det kommer til at smage bedre, så det får en ny smag, og med en ny smag er en ny ret født, og så er det jo lige meget om det de sunde retter.

Det meste af den mad, jeg spiser nu tager jeg billeder af, så jeg kan inspirere andre til, at faste mad nødvendigvis ikke er svært at lave, siden jeg påbegyndte min livsstils ændring, må jeg indrømme at salater er min foretrukne vej til gode og sunde retter, noget af det jeg ret ofte spiser efter livsstils ændringen er avocado på mange forskellige måder, Avocado er jo ikke en grøntsag det er en frugt, men den er super god til mange ting.

  

Jeg har valgt at tabe mig, efter livsstilskuren 5:2 og når jeg har tabt mig det jeg skal, vil jeg fortsætte med at leve efter den her nye livsstil, og vil fortsætte med at leve efter den når jeg er kommet ned på en noget lavere vægt, og så går jeg efter al sandsynlighed over til en faste dag, og har man så været i byen kan man jo lige tage en ekstra faste dag.

Jeg syndes selv, jeg har meget god grund til at være stolt, af mig selv jeg er kommet i gang, jeg har tabt mig i vægt og ikke mindst i omfang, nu skal jeg blot holde kursen, og det er en svær kunst at kunne, når man som mig har Autisme og mange andre fysiske handicaps. Og ikke mindst er en meget stor madelsker.

God søndag til jer alle.

 

Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres familie og venner.