I sidste uge har jeg haft store problemer, med at skulle gå tilbage at tjekke om min dør er låst. Det går jeg en del gange, det kommer ret ofte kommer i perioder hvor jeg har det måske følelsesmæssigt dårligt. Jeg har meget svært ved at sætte ord på hvad der går galt, og hvordan kan jeg gøre det anderledes, for ikke at jeg skal tjekke om jeg har låst døren. Den anden dag var jeg kommet afsted i bilen, men var tvunget til at vende om at køre hjem for at mærke om døren var låst.

Jeg føler at jeg er et kæmpe fjols, når jeg står der og trykker dør håndtaget ned, og at der er låst. Det er en stor belastning at have det på den her måde, det er pisse irriterende.

Jeg kan huske at jeg på et tidspunkt var indlagt på epilepsihospitalet i Dianalund. Jeg var kommet til Nyborg og måtte vende om for at køre mod Odense for at tjekke om døren var låst det betød at jeg kom for sent til gen indlæggelse på epilepsi hospitalet i Dianalund Jeg fortalte det til lægerne og sygeplejerskerne, men de kiggede bare underligt på mig og jeg fik ikke svar på det.

Men de kunne ikke give mig en ledetråd eller en ide til at komme her problem til livs Jeg kæmper hverdag for at komme det her problem til livs Jeg tror lidt, at det måske skyldes min autisme, at jeg ikke har mulighed for at kontrollere behovet for, at skulle tjekke om døren virkelig er låst.
 

Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres familie og venner.