Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I øjeblikket er der meget der fylder, det der fylder meget, er for mit vedkommende mig selv, men også på det familiære område, vedr. familien så kommer der et indlæg på et senere tidspunkt om min familie og mig.

Det her indlæg handler primært om her og nu, hvad er der berøre sig, det fylder meget i mit hoved, at jeg har svært ved at sove, at jeg har svært ved at trække vejret, at jeg fejlsynker, ja i bund og grund det hele vedr. mit helbred fylder temmelig meget.

 

Når jeg fejlsynker, så er det ikke altid under selve spisningen, men efter jeg har spist, det vil sige når jeg sidder i kørestolen og slapper af, det forekommer mest når jeg er træt og sidder og slapper af, og måske blunder lidt. Det næste store problem, er at jeg i flere år har sagt, at jeg føler at jeg har en bold siddende i halsen jeg har omtalt det siden år 2000, som er til stor gene, til tider går det ondt når jeg synker, både væske og mad. Gad vide hvornår lægerne gider lytte til hvad jeg fortæller dem, og måske handler ud fra det jeg fortæller.

doctor-563428 1280

3 til 4 gange om ugen har jeg problemer med min mave, i en grad der gør mig bange for at være til, det er som sådan ikke ondt i maven - som man ellers kender det, det re ret svært at forklare det, men jeg får ondt i maven af maden, det kan være lige fra Yoghurt til ganske alm middagsmad, der er ikke noget mad der gør det værre end anden mad. Jeg har ofte tænke på Gluten eller Laktose allergi, men denne ømhed i maven kan også komme af grøntsager...

psykiater

Det er trælst at det skal være sådan, at man får det ringere og ringere. For det meste når jeg sætter mig efter at havde spist og vasket op, falder jeg i søvn omkring klokken 18, inden det sker føler jeg min krop sover, og har super ubrugelige muskler, det føles som om de sover og det summer i mine arme og ben. Lige som om at der er alt for meget strøm der løber ind i mine muskler, og denne strøm ikke kan komme ud igen.

Jo jeg ved godt hvordan det føles at have strøm i kroppen, jeg har nemlig et par gange fået lavet en EMG undersøgelse, den er absolut ikke behagelig at få lavet. Men den har været nødvendigt i forhold til min håndrysten.

Ok det er også hårdt at være ramt af lungebetændelse i mild grad. Jeg hoster godt nok ikke hele tiden, men kan godt mærke at min vejrtrækning er besværet. Jeg er blevet anbefalet at bruge min BiPAP maskine (maskerespirator) ekstra meget, når jeg er vågen, for der kan man nemmere koncentrere sig om at trække vejret, længere ned, end som når man sover noget mere kontrolleret.

 

Næste gang skriver jeg om min familie og mig....