er det blevet tid til et blogindlæg mere, ferien er slut for de fleste og hverdagen er tilbage, det var skønt at se min hjemmevejleder igen, han var tilbage efter 3 ugers ferie, i dagens anledning havde jeg bagt hjemmelavede Fuccacia boller, med en lækker tomatsauce som jeg kommer med opskrift på i løbet af denne uge indtil da må i nøjes med dette billede. Så vil i have opskriften så kig lige forbi om et par dage. Her er opskriften på det lækre brød som i ser herunder, opskriften åbner i et nyt vindue, klik her for at komme til opskriften.

Det er også ved at være tiden til at jeg åbner op for mit eget debatforum her på autismeliv.dk det vil også komme her i løbet af august 2016 – jeg kan ikke komme nærmere på hvornår helt præcis. Jeg ser desværre at debatter på Facebook får ofte lov til at løbe ud i lange endeløse debatter, hvor folk har det med at blive mere og mere sure på hinanden, ved at have debatten på min egen hjemmeside vil jeg kunne stoppe en debat langt hurtigere, uden at slette en debat, men blot låse den.

Lige pt. arbejder jeg på at komme ud og holde foredrag i nær fremtid, et sted i Jylland, husk at jeg tilbyder at komme og holde foredrag gratis, dog koster transport penge og jeg går efter statens højeste takst, du kan læse mere om mine foredrag lige her, inden længe kommer der en ny formular til booking af foredrag.

Fordi meget havde jeg haft planlagt at lave i min sommerferie, men ak jeg blev ramt af tandpine – der kom af en gammel plombe der begyndte at vokse i sit lille hul, og derved kom der en revne i min tand, det gjorde nas og betød at jeg ikke kunne holde til at være til, jeg havde for ca. 4 uger siden været ved tandlæge og fået lavet noget andet, jeg går hos special tandplejen i Odense, men alle tandlæger havde desværre ferie, og de havde desværre misforstået at jeg ikke havde nemt ved at komme omkring, nå men sket er sket. Jeg fik lavet min tand i sidste uge.

I de næste par uger skal jeg ret meget blandt andet skal jeg nu have en bideskinne, da jeg har det med at bide meget hårdt samme, når jeg både sover men også bare sidder og slapper af, det ser jeg frem til og jeg glæder mig. Jeg har desværre også oplevet at have mange spændinger i min krop over en længere periode, på grund af det skal jeg nu til mere undersøgelse for det på OUH og så må jeg se hvad det ender ud i det.

Mange af disse spændinger kan jeg kun bryde ved at indtage afslappende medicin, eller sløvende medicin men som jeg plejer at sige det er ikke godt nok i længden, fordi det er ikke sundt at tage i længere tid. Men når kroppen ikke vil det som man gerne vil må man tage voldsomme beslutninger desværre. EN af de måske mest grove beslutninger eller rettere handlinger er at vælge at blive fasthold i sin kørestol med seler, men til trods for at det lyder voldsomt, så hjælper det mig ekstra meget. Ofte ender det dog med at jeg tilbringer natten i min kørestol, og nej det ikke så slemt som det måtte lyde, min kørestol er beregnet til det i kortere tid, og netop på grund af selerne sker der ikke noget ved at gøre det, og fordelen er jo at jeg kan undgå at tage ekstra medicin som har mange flere bivirkninger end kørestolen har. Senest har jeg faktisk sovet i kørestolen natten til i dag. Havde jeg ikke gjort det, havde jeg ikke kunnet fået sovet så jeg kunne støtte min mor, være aktiv med de gøremål jeg havde sat mig for, for så havde jeg måtte tilbringe min dag i min seng.

Lige lidt nyheder som du finder øverst til højre på siden her, er der nu kommet en række ikoner, som i meget gerne må bruge, det er direkte links til de sociale medier jeg bruger, der har i nu mulighed for at følge mig på en helt anden og ny måde. Jeg er at finde på Facebook - her er det så min Autismeliv facebook side jeg linker til, Min profil på Google Plus, min YouTube kanal - jeg kommer ikke som sådan til at tilbyde at lave video blogs selvom det er fristende, Så har jeg en profil på Linkedin den bruges primært til at skabe kontakt i forbindelse med foredrag og endelig så har jeg en profil på Instagram som jeg også linker til. Om der kommer link til flere sociale medier kan jeg endnu ikke love men måske i nær fremtid. Men jeg har sat mig for at komme med en del nye tiltag i det næste stykke tid.


Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie.


Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, om det at have gået med autisme i 42 år - uden at kende til diagnosen, se mere om mit tilbud her.

Kunne du tænke dig at få et nyhedsbrev, hver gang jeg udgiver et blogindlæg, så kan du tilmelde dig her, det er helt gratis.