Jeg har grund til at være meget stolt, jeg er i gang med en proces hvor jeg skal tabe mig, og nu har jeg nået mit første del mål som jo var 115 kg, men jeg har ikke bare nået det, jeg er kommet under første del mål – nu er jeg nede på 114,5 kg.

Det går langsomt nedad med vægten, men det er jo også svære at holde vægten hvis man skynder sig med at tabe sig, sådan som jeg har hørt det. Jeg er stolt over at være kommet under mit første delmål, jeg vil også sige at når jeg nu er kørestolsbruger og er mad glad, så er det svært at tabe sig.

I april i år fortalte min læge mig, at det var meget nødvendigt, at jeg skulle tabe mig, for at undgå livsstils sygdomme så som Diabetes type 2 og andre skavanker.

Eftersom at jeg er kørestolsbruger, så har jeg noget svære ved at motionere end mange andre, fordi jeg ikke kan det – som andre kan, så for mit vedkommende så er det kosten der skal ændres, og jo jeg spiser masser af de sunde ting nu, i ny og næ forkæler jeg mig selv med lidt af det andet.

Piskefløden er ikke længere en del af min sovs. Den gode Danske hakkebøf bliver ikke bedre med piskefløde i sovsen, tværtimod bliver den faktisk ringere, det gør den fordi fløden fjerne noget af den gode smag der kommer fra kødet, og kødsaften på panden. Nu kan jeg lave en bøfsovs som end ikke skal tilsættes kulør, fordi farven i sovsen kommer fra sukkerstofferne i kødet som bliver let branket på panden i fedtstoffet…

Jeg er glad og stolt af mig selv over at jeg nu er tættere på næste delmål som er 110 kg, hvis jeg ikke når det i år, så bliver det i 2017 jeg når 110 kg eller måske under 110 kg.

Jeg følger til dels 5:2 kuren, dvs. på min 2 fastedage spiser jeg omkring de 600 kcal på de 36 timer, men jeg kan på nogle fastedage komme op på 800 kcal, men bare jeg holder mig under de 1000 kcal, så syndes jeg det går fint, jeg har prøvet at køre op til max 600 kcal og den går ikke for mit vedkommende, jeg er nødt til at have lidt mere end de 600 kcal på de 36 timer. Og det må skyldes de fysiske skavanker som jeg nu engang har.

Når jeg når næste delmål i min slankekur så vender jeg tilbage, med et nyt indlæg her på bloggen, indtil da så kan i følge mig, med mine andre udfordringer her på min blog, de udfordringer er der nok af på både Autisme området men også med mine fysiske problemstillinger.Husk i må meget gerne dele, indlægget med jeres omgangskreds, venner og familie.


Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, om det at have gået med autisme i 42 år - uden at kende til diagnosen, se mere om mit tilbud her.

Kunne du tænke dig at få et nyhedsbrev, hver gang jeg udgiver et blogindlæg, så kan du tilmelde dig her, det er helt gratis.