Jeg skrev på et tidspunkt at jeg ville skrive om min familie og hvordan den er, men det må lade vente lidt på sig. Der er andre ting der brænder sig på her og nu, og som er meget vigtigere.

Tirsdag i denne uge afleverede jeg min bil til undervognsbehandling, og jeg kunne hente min bil her i dag torsdag. Så nu kan den klare sig et par år mere, hvor jeg ikke behøver at tænke så meget på rust.

Tirsdag aften i denne uge, fik jeg at vide, at min gode ven igen har pådraget sig en lungebetændelse, dog var jeg lige ud og se til ham tidligere i dag, og kan være glad – den er på retur, så han når måske at blive rask inden vi skal have en hyggedag sammen, inden ret længe.

Mens jeg besøgte min ven så nåede jeg at fortælle om hans seneste påfund, han kan nu tælle ved at vise det, så den tælle metode fik et navn – som vi lige for god ordensskyld holder hemmelig, pga. den indeholder personnavn.

Udover at jeg besøgte min ven, besøgte jeg lige det Samværscenter, jeg er i - det er nemt, når det er samme adresse, som hvor min ven bor.

Jeg har jo annonceret at jeg vil skrive om min familie, men inden jeg gør det vil jeg vende problemstillingen med min psykiater, om det er ok at skrive om det, jeg ønsker jo heller ikke at skabe splid mellem os i familien.

Lige for tiden har jeg det absolut ikke godt både fysisk men også med mine forskellige sanse forstyrrelser, hvad enten det er min hørelse eller om det er mine fysiske udfordringer hvor jeg har nogle følelses forstyrrelser, som om at det ikke er nok, så har jeg mine almindelige fysiske udfordringer, i form af blandt andet håndrysten på begge arme/hænder.

Hvilket gør at simple daglige udfordringer som bare at drikke et glas vand eller spise med ske gør det nærmest umuligt at spise, tænk at noget så simpelt kan være alt ødelæggende for en person. Jeg ville end ikke ønske at mine fjender skulle opleve det som jeg oplever, jeg savner i den grad at både kommuner) / region(er) eller staten for alvor vågner op til denne sandhedstime. For at begrænse den rysten primært på mine hænder så har jeg fået bevilling på armstrækkeskinner og nej det er ikke ubehageligt at bruge dem, det er tværtimod ubehageligt ikke at bruge dem, fordi jeg får ro på min krop.

Når jeg skriver staten, så mener jeg folketinget, det kunne måske være at jeg kunne have gavn af den medicin der i dag er forbudt men som kan gavne så mange mennesker, ja jeg snakker om cannabis olie, men regionerne kunne også vågne op og så lytte til hvad jeg siger, jeg har ofte på sygehuse forklaret hvordan jeg har det med mine problemer, men den ene afdeling efter den frasiger sig at ville have med mig at gøre, senest er det en læge på OUH – der ikke vil have med mig at gøre, da jeg ringede derud for at høre hvorfor, var svaret at han ikke ville have mig i sin afdeling fordi jeg har 1.) haft klaget over en af hans læger. 2.) fordi jeg har været patient hos hans nu afdøde far. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op i den her situation. Jeg syndes ikke at lægerne kan være det her bekendt. Er det mon tilladt det de gør?


Nå men pt. er jeg hos den læge der har bestilt en ENG undersøgelse, så må jeg se hvad den viser, mere følger i den forbindelse inden for den næste måneds tid.

 

Min hjemkommune (læs: min forhenværende sagsbehandler) er måske også skyld i at det her er kommet så langt ud, jeg har haft søgt botilbud men er blevet afvist, jeg har dog ikke søgt på ny, efter jeg er blevet bekendt med min Autisme diagnose. Jeg fik i august/september 2014 en VISO rapport udført og der nævnte jeg Autisme som mulig diagnose, men det blev afvist af ”Hjerneskade rådgivningen BOMI i Roskilde”, de mente helt klart at det var skudt langt over mål. Men nej de kunne dog skrive, at jeg har brug for ekstrem struktur i min hverdag, på sin vis kunne jeg godt tænke mig, at der skulle laves en ny VISO rapport hvor man i den grad, får kigget på min Autisme og alle de følge handicaps der er med der. Så jeg kan måske kun håbe at min sagsbehandler i min hjemkommune sidder og læser med her, og ser mit ønske, om en ny VISO rapport. Hvor alle de nye tiltag samt nye diagnoser er med. 

 

Jeg har siden jeg kom ind i bestyrelsen i Autisme foreningen Kreds Fyn, været med til at arrangere en Autisme Messe, den afholder vi den 5. november på Enghaveskolen i Odense. Se mere om den messe på www.autismefyn.dk