Sidste uge var travl, jeg havde fået booket alt for meget ind i mit program, mandag, onsdag og fredag på job i samværscenteret, min opgave var at skildre dagen i et team med billeder, det lykkedes i stor stil og der var mange glade mennesker, især tror jeg var de en der var glad for at jeg tog billeder, der var i hvert fald stort smil på hans ansigt.

Det var meningen at min ven og jeg skulle havde været kørt til Tyskland på en indkøbstur men han blev desværre syg så det måtte udskydes i sidste øjeblik. Vi prøver igen inden ret længe.

Lørdag var en stor dag for mig – og resten af bestyrelsen i Landsforeningen Autisme Kreds Fyn – vi havde arrangeret en Autisme messe, jeg havde stået for at hyre foredragsholdere. Og jeg havde arbejdet hårdt for at de skulle komme og holde foredrag.

Jeg havde fået fat i Niels Bilenberg, Anne Skov Jensen, Kimmie Falk, Hanne Veje og Cathriona Cantio. Jeg var med fra lørdag morgen kl. 0845 og så frem til kl. 1640 hvor jeg kørte hjem fra hvor messen blev holdt. Da jeg kom hjem var jeg træt, meget træt – jeg havde for øvrigt sat mig for kun at høre et foredrag da jeg jo vidste at jeg ville blive meget træt.

Og jeg er i skrivende stund, forsat træt fordi jeg jo var på i ret mange timer, men jeg er ved at komme op på toppen igen, men jeg vil også takke min formand i bestyrelsen, hun ved jo hvordan vi med autisme vil have det, så hun havde valgt at fritage mig for opgaver på selve dagen og det takker jeg hende for i dag.

Det var så det indlæg på bloggen for denne omgang, inden længe kommer jeg med indlægget om min familie…