Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Tror du jeg har det godt, når du bliver ved med at spørge mig om det samme? Hvad tror du selv, hvordan ville du have det - med lige så mange spørgsmål?

Nej det har jeg ikke, men jeg har det fanden heller ikke godt når man er provokerende eller man taler ned til mig, og noget man absolut ikke skal, er at tale hen over hovedet på mig. Det seneste møde jeg har haft med min sagsbehandlere følte jeg på denne måde, det var nu mere visitatoren der sad der, og spurgte mig om en helvedes masse ting der fik det til at vende sig i mig indtil flere gange. Jeg sad på et tidspunkt og havde mest lyst til at stoppe galskaben, men jeg lod den desværre fortsætte… 

Og i min kommune arbejder man 150 % rehabiliterende. Det jeg væmmes mest ved er at man, via egen læge har meget fokus på min Klinefelter Syndrom og at jeg måske nærmest kan helbredes 200 %, for kommunen fortæller mig at egen læge er enig med kommunen. Men hvis min egen læge har så meget forstand på Klinefelter Syndrom – hvorfor så henvise mig til Rigshospitalets Vækst- og Reproduktion klinik, så ville det jo være spildte penge at sende mig der over. Nej jeg tænker at min kommune forsøger at få mig til ikke at være som den jeg er. På den måde kan min kommune jo spare penge på hjælp til mig.

Når jeg nu skriver sådan om min kommune så er det fordi jeg lige nu stiller mig meget på tværs, i forskellige sager jeg har kørende i kommunen, jeg bad om aktindsigt i mine sager i kommunens Ældre- og handicapforvaltning den 10. april – den 19. april får jeg så kun delvis aktindsigt, så nu venter jeg på resten af dokumenterne, om jeg så skal rykke for dem flere gange er jeg ret ligeglad med, det skal nok lykkedes mig i sidste ende, ellers må jeg jo gå til ombudsmanden.

Men min kommune kan heller ikke li at jeg igen har taget kontakt til den socialjurist – som jeg tidligere har haft på min sag. Det er som om at de ikke kan li at man har nogen med til at støtte en i sin sag, de skriver blandt andet at X person er med som bisidder – til trods for at jeg højt og tydeligt har både sagt og skrevet at vedkommende ikke bare er bisidder, men har ret til at tale og stille spørgsmål, alligevel bliver de ved med at sige bisidder, og at vedkommende ikke er velkommen til at støtte og rette mig, i at udtale mig under møder, det ser jeg bort fra, hvis jeg vælger, at have nogen med på mine møder så har de tale ret, ret til at vejlede mig i om jeg skal / ikke skal udtale mig. Det skal min kommunale sagsbehandlere, ikke bestemme om de ikke må. Der har jeg selvbestemmelse, til om de må udtale sig. Og har jeg ønske om at de skal udtale sig, under mødet så skal de bare gøre det.

Det betyder så ændret strategi fra min side af, jeg vil fra og med dagsdato sørge for at min hjemmevejleder så vidt som muligt deltager på samtlige møder med min sagsbehandler, og at min hjemmevejleder også fra dagsdato får tilsendt referater fra møder før mig, så min hjemmevejleder lige kan læse referater igennem inden min hjemmevejleder og jeg mødes. Jeg skal så have referatet dagen før hjemmevejlederen kommer.

Og i videst muligt omfang vil jeg undgå telefonmøder med min sagsbehandler – det gavner ikke mig at ringe til min sagsbehandler hvis det viser sig at sagsbehandleren ikke er enig med mig eller at jeg flipper ud, lige nu har jeg orlov fra det Aktivitets- og samværscenter jeg normalt er tilknyttet, jeg har møde med sagsbehandlere og lederen af Aktivitets- og samværscentret onsdag i næste uge. Jeg er temmelig spændt på om det betyder at jeg må starte igen, jeg har dog tilkendegivet at det er på det bestemte Aktivitets- og samværscenter, kan det ikke blive der så er jeg hjemmegående og det er helt uden yderligere diskussion, jeg gider ikke alt det fnidder – fnadder længere, jeg ved godt at de fleste kommuner helst ser at der ikke er handicappede mennesker.

Og så skal kommunen endelig lære, at de ikke må stille diagnoser og ej heller fjerne dem. Det er derfor der er læger til.


Som noget nyt udformer jeg selv mine nyhedsbreve, og vælger selv hvad der skal stå i dem fra gang til gang, kunne du tænke dig at modtage mine nyhedsbrev så tilmeld dig her på siden, jeg udlevere ikke mail adresser 3-part, den mail adresse du opgiver her på siden bruges kun til mine nyhedsbreve.

Nyhedsbrevet kan indeholde information som ikke udgives på bloggen eller hjemmesiden. Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrev.

Skulle du have lyst, kan du se alle udsendte nyhedsbreve på hjemmesiden, klik her for at se tidligere nyhedsbreve.


 Husk at dele mit blogindlæg med familien og vennerne.