Open menu
Så blev det endelig fredag, ja jeg ved godt det er søndag i dag, men det var i fredags det var sidste dag med sanse uge og et hav af billeder, i de 4 dage der har været sanse uge er der kun samlet set blevet taget intet mindre end 670 billeder, ja jeg ved det set er mange billeder, men når nu brugerne ikke kan fortælle hvad de har været med til, ja så siger et billede mere end selv 1000 ord.
 
Det har været fedt at komme rundt i de forskellige teams og få at vide at det er gode billeder jeg tager, nogle af dem er mere rystet end hvad godt er, men det gør ikke noget for den målgruppe, det er min charme der gør sig gældende her, det er min signatur på billederne at de er rystet. Og mange vil sige at de er ubrugelige, men de gør de ikke.
 
Jeg er selv glad for at jeg har kunnet bruge til noget i den her sammenhæng, det gør mig stolt at det er gået godt set i mine øjne. Nedenfor lige lidt billeder fra sanseugen set gennem mit kamera.
 
Men at jeg så har gået rundt med kameraet, har jo på en måde givet mig mere mod på det hele, ja og selvtillid, men samtidigt føler jeg lidt at nogle døre ind til flere med brugere - kan jeg godt kalde dem, det er meget tydeligt at se men også mærke, den første dag - om tirsdagen, der kunne jeg mærke at ham der med kameraet hvem er han, og er han farlig, dag to - om onsdagen ham kan jeg stole mere på end i går, han gør mig ikke noget, det fede er når de ser dem selv efter jeg har taget billedet af dem, så får man anderkendelse fra de enkelte, dag tre - nu smiler jeg mere end de andre dage, jeg begynder at kunne tro på projektet. Dag 4 fedest nu er jeg selv mere klar end tidligere, jeg fik skudt kun 332 billeder af på en lille time, det er sejt at stille sig op og sige det, ok jeg var og er træt i dag. Jeg er mættet for at bruge mine talenter, jeg er mættet af de sanser jeg er blevet udsat for.
 
Godt nok fik jeg ikke afprøvet at skulle smage på forskellige ting, såsom mayonnaise - remoulade - revet peberrod - Nutella - kaffe, eller ligget stille nede i sanserummet og fået indtryk fra boblerne, eller lysene, eller prøvet at blive killet af små fine hår, have fødderne eller hænderne nede i korn og plastikbolde. Nej men jeg har været rundt til alle aktiviteterne - 4 gange på 4 dage og set hvordan de reagere når der bliver taget billeder, se det er også en sans i sig selv. Jeg har nydt det til fulde.
 
Men jeg ved nu også helt klart at jeg skal have taget flere billeder af de forskellige rum i nær fremtid. Kommer tid kommer råd... en ting ved jeg da, jeg har tilbudt dem at tage flere billeder af andre arrangementer i fremtiden, for så har personalet mere tid til at hjælper brugerne / borgerne og være sammen med dem i det de faktisk skal.