Min tremor er min tro følgesvend der ikke er den søde ven, følgesvenden forpester mit liv og har nu gjort det i mere end 30 år, det startede i folkeskolen med skrivekrampe og er siden blevet til en forpestet tilstand hvor jeg er ved at ryste hånden af, værst er det på venstre hånd men er også ret udtalt på min højre hånd, og ikke nok med det så ses problemet også på mine ben der også ryster en del, det med at jeg ryster på mine ben er noget der er begyndt inden for de sidste 15 år.

Jeg ser tremoren som en af de største synder, af de handicaps jeg trods alt har – tremoren forpester mit liv. Dog er det efterhånde lykkedes mig at få nogle bevillinger på hjælpemidler der afhjælper min rysten, i juli 2013 lykkedes det mig at få armstrækkeskinner, de bevirker at mine arme er strakte, i starten var de ubehagelige at have på men til gengæld så var mine arme låst fast i en stilling, og det var ikke muligt at bøje mine arme, og endligt bruge armene.

Min autisme er også en stor synder, den gør livet besværligt på flere andre måder, blandt andet så opdagede jeg hen over sommeren 2013, at lyde og støj i den grad gav sanseforstyrelser mest i form af lyde, men også føle sansen på huden, det skulle så også vise sig at der er tale om autisme, jeg fik autisme diagnosen i november 2014, i en alder af 42 år.

Varighed ca. 45 minutter
 
Pris Gratis 
Hvor i landet jeg tilbyder at komme på hele fyn eller til/fra Odense ikke overstiger 75 km dog skal transportudgifter dækkes, for at tage over Storebælt eller dække færgebillet. Alle andre forbehold / transportudgifter aftales skriftligt og er bindende. Transportudgifter efter statens højeste takster.
Statens km takster for kørsel 2017 - http://skat.dk/SKAT.aspx?oid=2236664&vid=0&lang=DA
 
Ønsket udstyr Projektor, til PC - jeg medbringer egen bærbar computer, efter foredraget kan slideshowet hentes på min hjemmeside.
Da jeg er kørestolsbruger, er kravet at der forefindes elevator, hvis foredraget skal holdes højre oppe end stueetage.
Ønsker du at booke mig, kan du gøre det via denne kontakt formular.