Jeg vil i dette foredrag komme ind på rummelighed på arbejds market, hvad det betyder, det kan være oplagt for firmaet der overvejer om de skal have en kollega med et eller flere handicap.
Indledningen kunne være, at der for mit vedkommende ikke var plads til mit handicap og behovet for grundig vejledning.
 
Mit store problem var forståelse for mine problemer, og man glemte til tider at jeg var ansat i skånejob, et skånejob jeg ellers var enormt glad for, men hen over tid fra omkring juletid i 2011 og frem gik det stødt ned ad bakke for mig, jeg blev mere og mere irriteret over støj og larm fra værkstedet, der var til tider problemer med at dem der bad mig om at lave noget på en hjemmeside, at det skulle hellere være færdigt i går end i dag, når jeg i dag ser tilbage på det så savner jeg det meget lidt, men savnet er der, men jeg orker ikke at skulle ud i et nyt skånejob.
 
Varighed: ca. 45 minutter
 
Pris Gratis 
Hvor i landet jeg tilbyder at komme på hele fyn eller til/fra Odense ikke overstiger 75 km dog skal transportudgifter dækkes, for at tage over Storebælt eller dække færgebillet. Alle andre forbehold / transportudgifter aftales skriftligt og er bindende. Transportudgifter efter statens højeste takster.
Statens km takster for kørsel 2017 - http://skat.dk/SKAT.aspx?oid=2236664&vid=0&lang=DA
 
Ønsket udstyr Projektor, til PC - jeg medbringer egen bærbar computer, efter foredraget kan slideshowet hentes på min hjemmeside.
Da jeg er kørestolsbruger, er kravet at der forefindes elevator, hvis foredraget skal holdes højre oppe end stueetage.
Ønsker du at booke mig, kan du gøre det via denne kontakt formular.