Gennemse efter kategori

Oplev vores mest værdsatte opskrifter!

Foccacia boller med hvidløg, timian og tomatsauce
  • lørdag, 20. juli 2019
Foccacia boller med hvidløg, timian og tomatsauce
Ferie ramt - det er ikke let at have ferie, slet ikke som mig, jeg har det bedst med fasterutiner. Hvad gør man så for at være på toppen, jeg har jo i forvejen en opskrift på Foccacia bolle, den...
Kategori: Bagværk Madbrød
ingredienser: 75 g Gær, 6 dl Vand, 2 spsk Salt, 2 spsk Sukker, 2 tsk Timian, 4 fed Hvidløg, 2 spsk Olivenolie, 800 g Tipo 00, 200 g Fuldkornsmel, 20 g Bageenzymer (Kan udelades), 1 ds Hakkede tomater, 1 ds Tomat koncentrat, 1 spsk Olivenolie, 1 spsk Spidskommen, 2 stk Chili (styrke 5), 450 g Kyllingbryst, 150 g Bacon, 300 g Revet cheddar (rød)
Fuldkornsboller med havregrød
  • mandag, 15. juli 2019
Fuldkornsboller med havregrød
Havregrød har længe været en klassiker hos de danske børnefamilier. Det er der flere årsager til. Den første er at det nemt at lave ; den anden er at de fleste børn kan lide det ; den tredje er at...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Havregryn, 3.5 dl Vand, 0.5 tsk Salt, 1 portion Havregrød, 75 g Gær, 5 dl Vand, 100 g Raps Olie (kan udelades), 2 Stk Æg, 4 spsk Sukker, 1200 g Hvedemel med Fuldkorn, 200 g Fuldkornsmel, 4 tsk Salt
Hvedeknopper med bageenzym
  • fredag, 1. maj 2020
Hvedeknopper med bageenzym
Hvor jeg elsker duften og smagen af Kardemomme, jeg får næsten lyst til, at synge Boller op og Boller ned i min mave, skønt at den sang intet har, at gøre med Storebede dag. Men jeg elsker den her...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 30 g Tørgør, 20 g Bageenzymer, 3 tsk Kardemonde, 1.5 tsk Salt, 2.5 spsk Sukker, 2 stk Æg, 1 kg Manitoba, 6 dl Vand
Hurtige Ciabatta stykker
  • søndag, 26. juli 2020
Hurtige Ciabatta stykker
De her Ciabatta stykker kan jeg godt blive forfalden til, men jeg leder forsat efter en bedre opskrift, men de her er nemme, at lave i en hurtig vendning. Hvis man lige står og skal bruge dem dagen...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 12 g Tørgær, 12 g Salt, 8 g Sukker, 700 g Tipo 00, 12 g Bageenzym, 4 dl Varmt vand (35°C), 20 g Olivenolie
Grove Burgerboller
  • mandag, 15. juli 2019
Grove Burgerboller
Der skal ikke meget til at gøre en inspiration kedelig, med de meget kedelige burgerboller man køber ude i butikkerne, de smager sjældent godt, fordi det er nemt at smage, at de er masse...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 3 dl Koldt vand, 50 g Gær, 1 stk Æg, 1 spsk Sukker, 1 tsk Salt, 150 g Ølandshvedemel, 350 g Hvedemel med fuldkorn
Langtidshævet Foccacia med tomatfyld
  • tirsdag, 16. juli 2019
Langtidshævet Foccacia med tomatfyld
Foccacia er et fladbrød i familie med Pizzaen. Her i en version med tomatsauce i bunden, med lidt revet cheddar ost og toppet med Spansk chorizo pølse og pyntet med Basilikumpesto.
Kategori: Bagværk Madbrød
ingredienser: 50 g Gær, 5 dl Vand, 250 g Tipo 00, 250 g Hvedemel med fuldkorn, 1 spsk Sukker, 1 tsk Salt, 1 spsk Olie, 2 fed Hvidløg, 3 tsk Tørret oregano, 1 tsk Tørret timian, 5 dl Tomat pure, 1 tsk Salt, 1 stk Chili (efter egen smag og styrke)
Ree's Æblekage
  • lørdag, 17. august 2019
Ree's Æblekage
En nem og hurtig æblekage som min mormor fik for mange år siden, den har derfor betydning for mig og familien.
Kategori: Kager
ingredienser: 200 g mel, 200 g sukker, 100 g smør (lurpak), 1 stk æg, 1 tsk bagepulver, 4 stk æbler
Luksus brunsviger
  • lørdag, 17. august 2019
Luksus brunsviger
  En fynsk specialitet, som bare smelter på tungen. Husk, at brunsviger skal spises helt friskbagt – faktisk inden for de første 5–6 timer – da den hurtigt bliver tør.   Kender jeg...
Kategori: Kager
ingredienser: 5 dl Vand (Is vand), 35 g gær, 100 g sukker, 10 g salt, 900 g hvedemel, 100 g raps olie, 100 g marcipan (kan udelades), 250 g smør, 250 g brun farin, 0.5 dl mørk sirup (lys sirup kan godt bruges), 1 dl brød rasp
Pitabrød
  • tirsdag, 16. juli 2019
Pitabrød
Der skal ikke meget til at gøre en inspiration kedelig, med de Pitabrød man køber ude i butikkerne, de smager sjældent godt, fordi det er nemt at smage at de er masse produceret. Så her den anden...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 3 dl Vand, 50 g Gør, 1 stk Øg, 350 g Hvedemel med fuldkorn, 150 g Tipo 00, 1 tsk Salt, 1 spsk Sukker, 50 g Rapsolie
Fuldkorns pizza
  • lørdag, 17. august 2019
Fuldkorns pizza
Opskriften på pizzadej er nem og fyldet bestemmer man jo helt selv. Jeg har selv udviklet på min pizzadej. Jeg har på et tidspunkt stået i lære som bager i København. Hjemmelavet pizzadej er ret...
Kategori: Pizza
ingredienser: 20 g gær, 2.5 dl lunkent vand, 3 spsk oliven olie, 1 tsk salt, 450 g Tipo00 eller Pizza mel, 150 g Fuldkorns hvedemel