Open menu
Fuldkornsboller med havregrød
Fuldkornsboller med havregrød
Havregrød har længe været en klassiker hos de danske børnefamilier. Det er der flere årsager til. Den første er at det nemt at lave ; den anden er at de fleste børn kan lide det ; den tredje er at det langtidsmættende og den sidste er at det er billigt. Havregrød er derudover en god måde at få gang i forbrændingen på, indeholder flere vigtige mineraler og vitaminer og en del essentielle sunde fedtsyrer. 

Fordelen ved at tilsætte havregrød til bollerne er at de dels bliver mere grove men også at havregrøden er med til at holde bollen lidt mere fugtig syndes jeg.
  • mandag, 15. juli 2019
  • 2291
  • Kategori Bagværk
  • køkken type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_DANSK
  • Sværhedsgrad Nem
  • ingredienser: 50 g Havregryn, 3.5 dl Vand, 0.5 tsk Salt, 4 spsk Sukker, 1200 g Hvedemel med Fuldkorn, 200 g Fuldkornsmel, 400 g Manitoba, 1 portion Havregrød, 4 tsk Salt, 75 g Gær, 3 Stk Æg, 5 dl Vand, 100 g Raps Olie (kan udelades)