Open menu
Fremhævet
Italiensk Biksemad
Super nem

Jeg har valgt at kalde den her opskrift for itailiensk Biksemad, dels fordi der er flere ting i men også fordi man kan komme det i man har lyst til, denne ret rækker til 2 personer og den er fryseegnet.

Man kan med stor fordel undlade at tilsætte kød af nogen art og så er det en vegetar ret, da jeg bruger ost som pynt, kan den ikke i min optik ikke være vegansk. Osten er endvidere med til at fremhæve smagen af de friske grøntsager.

Men jeg har valgt ikke at sætte den ind under vegetar opskrifter eftersom jeg har kød i denne portion, men den er super god og meget simpel at lave.

Del denne opskrift

Kategori: Pasta Svinekød
Sæsoner

ingredienser

Sauce

300 g Store tomater (2 store)
100 g Squash
2 stk Chili (styrke 4)
1 fed Hvidløg
150 g Løg
1 spsk Tørret oregano

Topping

100 g Parmesan ost

Pasta

250 g Fusilli Fuldkornspasta
2 spsk Groft Salt
3 L Vand

Fremgangsmåde for Italiensk Biksemad

Husk i mellemtiden at koge pastaen efter anvisning på embelagen.

Klargør alle grøntsager ved at pille løget og skære det i tyndeskiver, hvis du har købt udenlandske tomater bør du lige skylle dem, mens det ikke er nødvendigt med danske tomater.

Halver tomaterne for derefter at skære dem i skiver, på ca 3 til 5 mm tykke.

Hvis der er jord på squashen så vask det af, her efter skæres squash i tern på ca. 2x2 cm.

Pil og hak hvidløg endvidere hakkes chilierne.

Sæt din pande på kogepladen og tænd på trin 5 af 9, kom lidt olie på panden og start med at stege løg - de skal blive brune og karamelisere ellers opnår du ikke den gode smag, kom lidt salt på løgene så er de nemmere at stege.

Når løgene har opnået farve, tlsættes tomaterne og der skrues op på trin 7 af 9, her skal der steges ved lidt hårde varme i 5 minutter, herefter skrues ned igen på trin 5 af 9. Herefter skal tomaterne små simre 5 til 10 minutter, det er muligt at der skal tilsættes lidt væde. Tilsæt nu de hakkede hvidløg samt chili.

Til sidst tilsættes Squash tern og koges med i saucen på trin 6 af 9, de skal forsat lige have lidt bid, det vil sige at de skal være lidt sprøde.

Smag retten til med salt og frisk kværnet peber.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

Din e-mail-adresse bruges ikke på nogen måde

Del denne opskrift