Open menu

Gennemse efter kategori

Oplev vores mest værdsatte opskrifter!

Estragon Eddike
  • lørdag, 6. juni 2020
Estragon Eddike
Anvendelse af estragon Blade og unge skud af planten er et velkendt og populært krydderi, der indgår i blandinger som "fines herbes" og "bouquet garni" samt...
Kategori: Essenser og olier
ingredienser: 6 L Heidelberg Lager eddike (lys), 2 Kg Frisk estragon blade og stilke , 500 G Skalotteløg
Hjemmelavet fuldkorns pasta
  • søndag, 23. februar 2020
Hjemmelavet fuldkorns pasta
Jeg har for mange år siden selv lavet min egen pasta og rullet det ud på en pastamaskine, den var med et håndsving. Men efter jeg har fået fat på Kenwood køkkenmaskine så kan man købe sig til ekstra...
Kategori: Pasta
Sæsoner: Alle
ingredienser: 350 g Tipo 00 eller Durum mel, 50 g Fuldkorns mel, 4 stk Æg, 0.5 tsk Salt, 2 Spsk Olivenolie
Rugbrød med mange kerner
  • onsdag, 29. april 2020
Rugbrød med mange kerner
Hjemmebagt rugbrød, selvfølgelig med surdej, det tager naturligvis sin tid, men belønningen er stor, for smagen og duften er uforlignelig.   Rugbrød smager godt, synes mange. Det siges...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 200 g Skårende rugkerner, 100 g Solsikkekerner, 25 g Chiafrø, 100 g Græskarkerner, 300 g Vand, 200 g Surdej (find opskriften i beskrivelsen), 10 g Gær, 300 g Manitoba eller anden hvedemel, 450 g Rugmel, 400 g Vand, 20 g Salt, 2 spsk Honning
Surdej "Maude"
  • onsdag, 29. april 2020
Surdej "Maude"
Vil du lære at mestre teknikken på surdej og bage brød, boller eller rugbrød med et helt personligt præg? Brødet får en let syrlig smag, masser af saftighed og god elastisk krumme. Surdej er...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Vand, 25 g Hvedemel, 25 g Rugmel, 50 g Surdej, 75 g Vand, 25 g Hvedemel, 50 g Rugmel
Havregrynskager
  • søndag, 19. juli 2020
Havregrynskager
Hvor er de altså superlækre, disse knasende sprøde og søde havregrynskager, fyldt med den luftigste og lækreste smørcreme man kan drømme om. En kop kaffe eller et krus the, en hyggestund med...
Kategori: Kager
ingredienser: 150 g Smør, 0.5 tsk Vaniljesukker, 250 g Sukker, 2 stk Æg (størrelse m/l), 2 tsk Bagepulver, 3 Spsk Hvedemel, 250 g Havregryn, evt. finvalset, 0.5 tsk Vaniljesukker, 200 g Sukker, 1 dl Vand, 250 g Smør (Stuetempereret), 2 stk Æggeblommer (Pastusierede)
Hvedeknopper
  • mandag, 15. juli 2019
Hvedeknopper
Og jeg elsker duften og smagen af Kardemomme, jeg får næsten lyst til at synge Boller op og Boller ned i min mave, skønt at den sang intet har at gøre med Storebede dag. Men jeg elsker den her dag...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Gær, 3 dl Vand, 2 tsk Kardemonde, 1 tsk Salt, 1 spsk Sukker, 1 stk Æg, 500 g Manitoba mel
Hurtige Ciabatta stykker
  • søndag, 26. juli 2020
Hurtige Ciabatta stykker
De her Ciabatta stykker kan jeg godt blive forfalden til, men jeg leder forsat efter en bedre opskrift, men de her er nemme, at lave i en hurtig vendning. Hvis man lige står og skal bruge dem dagen...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 12 g Tørgær, 12 g Salt, 8 g Sukker, 700 g Tipo 00, 12 g Bageenzym, 4 dl Varmt vand (35°C), 20 g Olivenolie
Spicy Focaccia boller
  • fredag, 1. maj 2020
Spicy Focaccia boller
Ferie ramt - det er ikke let at have ferie, slet ikke som mig, jeg har det bedst med fasterutiner. Hvad gør man så for at være på toppen, jeg har jo i forvejen en opskrift på Foccacia bolle, den...
Kategori: Bagværk Madbrød
ingredienser: 75 g Gær, 6 dl Vand, 2 spsk Salt, 2 spsk Sukker, 2 spsk Olivenolie, 800 g Tipo 00, 200 g Fuldkornsmel, 20 g Bageenzymer (Kan udelades), 450 g Kyllingbryst, 200 g Bacon, 300 g Revet cheddar (rød), 1 ds Hakkede tomater, 1 ds stor Tomat koncentrat, 1 spsk Olivenolie, 1 spsk Spidskommen, 1 tsk Chili, 3 fed Hvidløg
Fremhævet
Fuldkornsboller med havregrød og bageenzymer og tørgær
  • mandag, 15. juli 2019
Fuldkornsboller med havregrød og bageenzymer og tørgær
Havregrød har længe været en klassiker hos de danske børnefamilier. Det er der flere årsager til. Den første er at det nemt at lave ; den anden er at de fleste børn kan lide det ; den tredje er at...
Kategori: Bagværk
ingredienser: 50 g Havregryn, 3.5 dl Vand, 0.5 tsk Salt, 200 g Fuldkornsmel, 1200 g Hvedemel med Fuldkorn, 400 g Manitoba, 30 g Tørgær, 30 g Bageenzymer (kan udelades), 20 g Salt, 30 g Sukker, 5 dl Vand, 3 Stk Æg, 1 portion Havregrød, 100 g Raps Olie (kan udelades)
Fremhævet
Okse Focaccia boller
  • lørdag, 16. maj 2020
Okse Focaccia boller
Corona ramt - det er ikke let med den Corona, slet ikke som mig, jeg har det bedst med fasterutiner. Hvad gør man så for at komme op på toppen, jeg har jo i forvejen en opskrift på Foccacia...
Kategori: Bagværk Madbrød
ingredienser: 200 g Fuldkornsmel, 800 g Tipo 00, 30 g Rødgær (eller alm. tørgær), 30 g Bageenzymer (Kan udelades), 2 spsk Salt, 2 spsk Sukker, 6 dl Vand, 2 spsk Olivenolie, 300 g Revet cheddar (rød), 250 g Løg i skiver, 200 g Knoldselleri (groft revet), 250 g Gulerødder (groft revet), 4 fed Hvidløg, 3 stk Chili (styrke 5), 1 kg Hakket oksekød 8-12%, 3 ds Hakkede tomater, 1 pk Tomatpassata, 2 ds stor Tomat koncentrat, 1 spsk Olivenolie, 1 dl Oregano, 1 spsk Salt (efter behov), 2 tsk Frisk kværnet sort peber