Open menu
Hvis du lige har siddet og læst den anden artikel om meltyper, så vil jeg i denne artikel gå mere ned i hvad de andre typer af mel er og hvor de bruges, for de kan bruges vidt forskelligt og måske også til forundring at lige en bestemt type mel faktisk er rigt god til f.eks. kager, pasta og pizza.
 
Så vidt som muligt så bruger jeg kun mel fra Valsemøllen dvs. mel af højkvalitet, jeg bliver hverken betalt eller får noget ud af at nævne Valsemøllens produkter, men jeg nævner det fordi jeg går op i kvalitet og gode råvare. Som er tilgængeligt for stort set alle i Danmark.
 
Jeg vil gå lidt i dybden om de meltyper som jeg bruger i mine bageopskrifter - her i denne artikel, som så er det jeg har valgt at bruge, det gør det også nemmere for jer at finde rundt i, når i så evt skal ud og handle ind. Endvidere vil jeg også komme med andre forslag til hvad du kan bruge melet til udover at bruge det bagværk.
 
 
 

Hvis du lige har siddet og læst om de typer som jeg anvender for det meste, så vil du nu også være klar over at jeg går efter specielmel. Når det så er sagt eller rettere skrevet så har jeg heller ikke gået i dybden med især den sidste type i listen ovenover, nemlig Tipo 00.

Tipo 00 har fået sit navn ud fra en særlig Italiensk lov for mel. Men lad os lige prøve at dykke ned i den lov.

Siden opdateres løbende...