Pizza sauce
0
0
Super nem

Dette er den klassiske italienske grundsauce til pizzaer. Skal simre en times tid, men den gode smag er ventetiden værd.

Jeg har desværre ikke noget billede af sovsen på nuværende tidspunkt, men det kommer næste gang jeg laver denne sauce.

Del denne opskrift

Kategori: Pizza

ingredienser

Sauce

2 ds hakkede tomater
1 pk tomatpure
1 stor ds tomat koncentrat
2 fed hvidløg
1 stk stort løg
2 spsk oliven olie
2 tsk oregano
salt
peber
2 tsk sukker (efter smag)
1 tsk chili (efter smag)

Pizza sauce fremgangsmåde

Svits løg og hvidløg i olivenolie i et øjeblik.

Tilsæt tomatkoncentrat, og lad det stege med et øjeblik.

Tilsæt flåede hakkede tomater og tomatpuré.

Hvis du har en blender der kan blende varme ting, så er det nu det skal gøres, ellers
skal det hele blendes inden du hælder det hele i gryden.

Tilsæt oregano.

Lad det simre i ca. 2 timer uden låg, rør i saucen en gang i mellem.

Smag til med sukker, salt og peber.

Rækker til fire pizzaer, 25-30 cm i diameter. Kan holde sig en uges tid på køl (tildækket).
Kan med fordel fryses ned i portioner.

Recipe notes

Saucen skal ikke være flydende, men skal være forholdsvis tyk.

Similar Recipes

Del denne opskrift